Naar hoofdinhoud
cadac-organice-icon

Cadac

Organice Vault Office 2021

Vanaf €15,- p/m

Heeft u regelmatig te maken met technische documentatie? Dan weet u dat werken met juiste gegevens cruciaal is. Dankzij Autodesk Vault is het organiseren en beheren van uw engineering gegevens een stuk eenvoudiger.

Cadac Organice Vault Office 2021 is een extensie voor Autodesk Vault Office 2021, die bedoeld is om niet-CAD-gebruikers toegang te geven tot uw Autodesk Vault Workgroup- of Professional 2021-omgeving. Vanuit één centrale locatie organiseert en beheert u veilig alle engineering data. U krijgt u weer de volledige controle, zoekt en vindt uw ontwerpgegevens in no-time. Bovendien werkt u altijd met de juiste ontwerpdata, dankzij revisie- en versiebeheer.

Type licentie
p/m
Looptijd
p/m
p/m
p/m

Log in om Organice Vault Office 2021 toe te voegen aan uw contract

Supportvorm
€0,- per seat, p/m
Hulp bij installatie
€90,- eenmalig
€0,-

Productbeschrijving Organice Vault Office 2021

Cadac Organice Office 2021 kopen?

Bestel uw licentie voordelig bij Cadac Store en ontvang gratis Cadac Advanced Support. U krijgt toegang tot de helpdesk waar u al uw softwarevragen kunt stellen aan onze experts en op die manier het maximale uit uwCadac-software haalt.

Innovatieve extensie voor Autodesk Vault Office 2021-clients

Engineeringsdocumentatie, die door Cadac Organice Vault automatisch wordt gegenereerd, is direct vanuit de Vault-applicatie in de context van document- en/of artikelstructuur op te halen en te bekijken.

Cadac Organice Vault Office 2021 is bijzonder geschikt voor personen binnen uw organisatie, die veelvuldig projectdata en engineeringsdocumentatie moeten inzien. Voor bijvoorbeeld werkvoorbereiders, inkoop- en productiemedewerkers biedt deze extensie uitkomst om optimaal, efficiënt en snel over de juiste gegevens te beschikken.

Extra features die het data management proces vereenvoudigen

Met Cadac Organice Vault voegen wij diverse functionaliteiten toe aan uw Autodesk Vault-omgeving. Elke gebruiker heeft hier direct profijt van. Daarnaast stellen we verschillende jobs beschikbaar die repeterende taken voor u automatiseren. Denk aan het automatisch aanmaken van DWF-, PDF-, STEP-, IGES- of andere formaten bij vrijgave van uw CAD-documenten of het automatisch exporteren van artikelgegevens en stuklijstinformatie zodat deze informatie eenvoudig verwerkt wordt in uw ERP-systeem.

Stel engineering data beschikbaar. Eenvoudig en snel.

Met het optimaliseren en automatiseren van uw engineering- en product data management processen stelt u uw engineering data beschikbaar. Eenvoudiger, sneller en zeer gecontroleerd. Daarnaast minimaliseert u tijdrovende handmatige acties voor maximale productiviteit.

Engineering Data Management & Product Data Management 

Digital Prototyping is een innovatieve manier van ontwerpen. Een totaaloplossing voor ontwerp, visualisatie, simulatie en communicatie rondom één centraal, 3D digitaal ontwerp. Echter door 3D-ontwerpen neem de hoeveelheid data en informatie enorm toe.

Engineering Data Management (EDM) en Product Data Management (PDM) zijn dé oplossing voor deze snelle toename van de hoeveelheid informatie binnen de organisatie, lange zoektijden, revisiebeheer en beheer van cruciale ontwerpinformatie. Voor het engineeringproces betekent dit minder fouten, een kortere doorlooptijd en lagere kosten. Autodesk Vault Office en de Cadac Organice Vault Office-extensie maken het mogelijk en betaalbaar.

Reken op deskundig advies

Benieuwd wat Cadac Organice Vault Office voor uw organisatie kan betekenen? Wij bekijken graag uw situatie en geven u graag advies over het gebruik van Cadac Organice Vault Office in uw organisatie. 

Wij geven een eerlijk antwoord op uw vragen en deskundig advies over de implementatie van Cadac Organice Vault Office in uw bedrijfsprocessen.

Neem contact met ons op

 

Systeemeisen Organice Vault Office 2021

Besturingssysteem
Microsoft Windows Server 2016 Standard, Datacenter
Microsoft Windows Server 2019 Standard, Datacenter
Applicaties
Autodesk Vault Office 2021/Workgroup 2021/ Professional 2021
Ruimte op harde schijf
+/- 50 MB vrije ruimte
Beeldschermresolutie
Minimum: 1280 x 1024
Verbinding
Actieve internetconnectie

 

Bestel dit product

Media Organice Vault Office 2021

Totaal €540,- Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde en/of aangekochte tegoed in uw Cadac Wallet kunt u gebruiken voor toekomstige bestellingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren.

Kies een locatie

Europa

Wereld