Naar hoofdinhoud
cadac-organice-400

Cadac

Organice TaskForce

Vanaf €26,- p/m

Cadac Organice TaskForce is een SharePoint Online add-in die uw organisatie helpt om tijd te besparen, effectiever te werken en samenwerking te bevorderen. Dankzij het aanmaken van transmittals en taken kunt u eenvoudig bestanden delen en beheren in Cadac Organice TaskForce, zowel binnen als buiten uw organisatie.

Ben u klaar met het ongestructureerd delen van documenten via verschillende kanalen? Wilt u snel up-and-running zijn met een nieuwe document control-oplossing op uw bestaande SharePoint Online-omgeving en zoekt u een oplossing met lage licentie- en implementatiekosten waarmee u toch samen met interne en externe stakeholders optimaal kunt samenwerken zonder dat u verschillende gebruikerslicenties moet beheren? Dan is Cadac Organice Taskforce de ideale oplossing voor uw organisatie. 

Na installatie en een laagdrempelige implementatie van Cadac Organice Taskforce, transformeert u SharePoint Online tot een document control-oplossing, binnen de bekende use interfacer van SharePoint Online.

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m

Log in om Organice TaskForce toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving Organice TaskForce

De document control-oplossing voor SharePoint Online

Cadac Organice TaskForce is een SharePoint Online-app waarmee eenvoudig en snel bestanden kunnen worden gedeeld voor bedrijven die projectmatig werken. Maakt u al gebruik van SharePoint Online en wilt u eenvoudig, snel en gestructreerd documenten delen met interne en externe stakeholders? Maak dan gebruikt van Cadac Organice TaskForce als SharePoint Online add-in. Ook externe gebruikers zonder toegang tot uw SharePoint Online-omgevng kunt u toegang tot uw documenten verlenen, zonder impact op uw eigen documenten management systeem (DMS). 

Na installatie en een laagdrempelige implementatie van Cadac Organice TaskForce, transformeert u SharePoint Online tot een document control-oplossing, binnen de bekende user-interface van SharePoint Online. 

Hoe groter het project, des te meer controle u nodig heeft. Met Organice TaskForce beheert en deelt u moeiteloos projectinformatie en -documenten, zowel binnen als buiten de grenzen van het bedrijf. Ongeacht de uiteenlopende belanghebbenden, plant u eenvoudig taken voor alle teamleden, klanten, leveranciers en de regelgevende instanties.

 

organice-taskforce-screen-01.png

Een taak of transmittal creëren.

 

Optimale taak- en transmittal-beheer in SharePoint Online

Bespaar tijd, werk efficiënter en neem de controle.

  • Deel files via transmittals
  • Creëer taken voor ontvangers vanuit transmittals
  • Ontvang & bewaak feedback van interne en externe stakeholders
  • Creëer placeholders als basis voor een gestructureerde aanrijking van bestanden en deliverables
  • Dankzij submittal-functionaliteiten kunt u taken snel en eenvoudig creëren voor stakeholders stakeholders die snel en eenvoudig de gevraagde bestanden kunnen opleveren.
  • Maak gebruik van visuele statusbewaking van taken op documenten binnen SharePoint Online
  • Dankzij de notificatie engine kunnen de notificatievoorkeuren door iedere gebruiker zelf ingesteld worden
  • Dankzij het dashboard heeft u direct inzicht over de actuele status van alle taken.

U ontvangt gratis Cadac Support bij uw licentie, waarbij onze experts u bijstaan met advies. Ook heeft u 24/7 de mogelijkheid om uw softwarevragen in te dienen. 

 

organice-taskforce-screen-03.png

Het dashboard van TaskForce.

 

Krijg deskundig advies op het gebied van Document Control 

Voor welke uitdagingen op het gebied van document control staat uw organisatie? Wellicht is Cadac Organice TaskForce de oplossing voor u voor het delen en beheren van uw engineering data. Neem contact met ons op en krijg deskundig advies over het implementeren van een optimale document control-oplossing voor SharePoint Online binnen uw organisatie.

 

organice-taskforce-screen-02.png

De ontvanger krijgt een taak of transmittal per e-mail.

Licenties & systeemeisen Organice TaskForce

TaskForce named user licentiemodel

Het Cadac Organice TaskForce basispakket bestaat uit vijf licenties die een jaar lang gebruik kunnen maken van de software. Alleen personen die toegang hebben tot de SharePoint Online-omgeving en gebruik maken van de TaskForce SharePoint add-in, hebben een licentie nodig. Dankzij het behalen van deadlines en de tijd die u bespaart bij de beoordeling van documenten, is de investering snel terugverdiend.

Binnen het licentiemodel is er sprake van een TaskForce named user als een gebruiker toegang heeft tot SharePoint en de TaskForce SharePoint add-in. Externe projectleden, die taken en/of transmittals ontvangen, hebben doorgaans geen toegang tot de SharePoint-omgeving. Zij hebben geen TaskForce-licentie nodig. Via de notificatiemail is het voor hen mogelijk om taken en transmittals te openen, bestanden te downloaden en antwoord te geven.

Activiteiten binnen Cadac Organice TaskForce

 

TaskForce license

(TaskForce named user)

No TaskForce license 

(Externe projectleden)

Issue transmittal/task

v

 

Receive transmittal/task

v

v

Open/download/response via email notification

v

v

Open/download/response via TaskForce Status Indicator

v

 

Open/download/response via TaskForce Dashboard

v

 

Use TaskForce Status Indicator

v

 

Use TaskForce Dashboard

v

 

Generate placeholders

v

 

Use numbering

v

 

Configure TaskForce

v

 

*Gebruiker heeft toegang tot SharePoint

Systeemeisen Cadac Organice Taskforce

Ondersteunde platforms
SharePoint Online
Systeemeisen 
Een app-domeinnaam is nodig voor de apss en url's*
Een Office 365-omgeving met SharePoint Online is vereist**

Een Office 365-beheerderaccount

Een service-account is vereist om de SharePoint App service en applicatiegroep te doen werken. 

*Een DNS-forward lookup-zone moet aangemaakt worden voor de SharePoint apps. Het is niet vereist om het domein extern beschikbaar te stellen.

**De Office 365 en SharePoint Online-diensten moet geïnitialiseerd worden en een beheerderaccount moet aangemaakt worden. Andere gebruikers/ SharePoint Online sites moeten niet aangemaakt worden.


Bestel dit product

Media Organice TaskForce

Beheer moeiteloos al uw taken met TaskForce

Totaal €312,- Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld