Naar hoofdinhoud
cadac-organice-icon

Cadac

Organice TaskForce

Vanaf €26,- p/m

Organice TaskForce is een SharePoint Online add-in die uw organisatie helpt om tijd te besparen, effectiever te werken en samenwerking te bevorderen. Met Organice TaskForce beheert en deelt u uw taken en transmittals, zowel binnen als buiten uw organisatie. Cadac heeft deze tool ontwikkeld om u een gebruiksvriendelijke en krachtige oplossing te bieden voor uw taken in SharePoint.

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m

Log in om Organice TaskForce toe te voegen aan uw contract.

Hulp bij installatie
€90,- eenmalig
€0,-

Productbeschrijving Organice TaskForce

Verbeter de manier waarop u informatie beheert en deelt

Hoe groter het project, des te meer controle u nodig heeft. Met Organice TaskForce beheert en deelt u moeiteloos projectinformatie en -documenten, zowel binnen als buiten de grenzen van het bedrijf. Ongeacht de uiteenlopende belanghebbenden, plant u eenvoudig taken voor alle teamleden, klanten, leveranciers en de regelgevende instanties.

Organice TaskForce is een op SharePoint gebaseerde erkende tool. Deze add-in werkt op SharePoint Online (Office 365). U kunt dus stoppen met ongecontroleerde en niet-erkende tools voor bestandsuitwisseling en samenwerking zoals e-mail, Google Drive, Dropbox of FTP-servers.

 

organice-taskforce-screen-01.png

Een taak of transmittal creëren.

 

organice-taskforce-screen-02.png

De ontvanger krijgt een taak of transmittal per e-mail.

 

organice-taskforce-screen-03.png

Het dashboard van TaskForce.

Houd alle projectdocumenten op orde 

60% van de bedrijven gebruikt SharePoint Online als strategisch platform voor bedrijfsinformatiebeheer om projectbestanden te organiseren. TaskForce is een gebruiksvriendelijke tool op basis van SharePoint Online waarmee u alle documenttaken moeiteloos beheert, zonder gedoe. De tool breidt de basisfunctie van SharePoint Online verder uit met taakbeheerfuncties en features om gecontroleerd documenten te delen.

Waarom u met Organice TaskForce uw taken en transmittals optimaal kunt beheren in SharePoint

Bespaar tijd, werk efficiënter en neem de controle.

  • Taakbeheer op de meest eenvoudige manier. Beheer documenttaken efficiënt met één gebruiksvriendelijke tool op basis van SharePoint.
  • Beheer alle documentgerelateerde taken. Volg eenvoudig verstrekte en toegewezen taken, transmittals en projectdocument statussen op live dashboards.
  • Werk samen met alle projectleden. Stop met wachten. TaskForce helpt u om de juiste input van interne en externe betrokkenen te krijgen, wanneer u die nodig heeft.
  • Een erkende tool. Organice TaskForce is een op SharePoint gebaseerde erkende tool. 
  • Altijd toegang tot het juiste bestand. Beheer moeiteloos documentversies om te zorgen dat alle teamleden weten aan welk document moet worden gewerkt.

U ontvangt gratis Cadac Support bij uw licentie, waarbij onze experts u bijstaan met advies. Ook heeft u 24/7 de mogelijkheid om uw softwarevragen in te dienen. Bovendien kunt u ook installatiehulp toevoegen aan uw abonnement.

Krijg deskundig advies

Voor welke uitdagingen op het gebied van SharePoint document management staat uw organisatie? Wellicht is Cadac Organice TaskForce de oplossing voor u voor het delen en beheren van uw engineering data. Neem contact met ons op en krijg deskundig advies over het implementeren van TaskForce binnen uw organisatie.

Licenties & systeemeisen Organice TaskForce

TaskForce named user licentiemodel

Het Organice TaskForce basispakket bestaat uit vijf licenties die een jaar lang gebruik kunnen maken van de software. Alleen de personen die gebruik maken van het SharePoint Online dashboard, hebben een licentie nodig. Dankzij het behalen van deadlines en de tijd die u bespaart bij de beoordeling van documenten, is de investering snel terugverdiend.

Binnen het licentiemodel is er sprake van een TaskForce named user als een gebruiker toegang heeft tot SharePoint en de TaskForce add-in. Externe projectleden, die taken en/of transmittals ontvangen, hebben doorgaans geen toegang tot de SharePoint-omgeving. Zij hebben geen TaskForce-licentie nodig. Via de notificatiemail is het voor hen mogelijk om taken en transmittals te openen,bestanden te downloaden en antwoord te geven.

Activiteiten binnen TaskForce

 

TaskForce license

(TaskForce named user)

No TaskForce license 

(Externe projectleden)

Issue transmittal/task

v

 

Receive transmittal/task

 

 

- Open/download/response via email notification

v

v

- Open/download/response via TaskForce Status Indicator

v

 

- Open/download/response via TaskForce Dashboard

v

 

Use TaskForce Status Indicator

v

 

Use TaskForce Dashboard

v

 

Generate placeholders

v

v*

Use numbering

v

v*

Configure TaskForce

v

 

*Gebruiker heeft toegang tot SharePoint

Systeemeisen Cadac Organice Taskforce

Ondersteunde platforms
SharePoint Online
SharePoint 2013 en 2016
Systeemeisen voor SharePoint on premises
Een internetverbinding met de SharePoint servers is vereist
Een app-domeinnaam is nodig voor de apss en url's*
Een Office 365-omgeving met SharePoint Online is vereist**

Een Office 365-beheerderaccount

Het account, gebruikt voor het configureren van de serverfarm, moet lid zijn van de farmbeheerders in SharePoint, alsook een domeinbeheerder op de domeincontroller. 
Een service-account is vereist om de SharePoint App service en applicatiegroep te doen werken. 
Form Based Authentification (FBA) en Active Directory Federation Services (AD FS) worden niet ondersteund.
Een Proxy-server uitzondering is misschien nodig om de on-premise SharePoint farm te verbinden met SharePoint online (en vica versa)

*Een DNS-forward lookup-zone moet aangemaakt worden voor de SharePoint apps. Het is niet vereist om het domein extern beschikbaar te stellen.

**De Office 365 en SharePoint Online-diensten moet geïnitialiseerd worden en een beheerderaccount moet aangemaakt worden. Andere gebruikers/ SharePoint Online sites moeten niet aangemaakt worden.


Bestel dit product

Media Organice TaskForce

Beheer moeiteloos al uw taken met TaskForce

Totaal €312,- Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld