Naar hoofdinhoud
ico-cadac-nxtdim

Cadac

NXTdim Suite

Vanaf €60,- p/m

Cadac NXTdim Suite combineert alle essentiële programma’s om uw digitale ontwerpinformatie van producten, installaties en machines te creëren, te beheren en te delen. Met dit softwarepakket behoudt u de regie op uw doorlooptijd dankzij de handige tools van NXTdim Inventor en NXTdim Configurator.

De Cadac NXTdim Suite zorgt voor tijdwinst, meer productiviteit en minder faalkosten. Het softwarepakket bevat add-ons en applicaties die perfect afgestemd zijn op de Autodesk Inventor Suite. De suite automatiseert terugkomende ontwerptaken, printtaken en publiceertaken van uw ontwerpproces.

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om NXTdim Suite toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving NXTdim Suite

Cadac NXTdim Suite voordelig kopen

Wilt u de Cadac NXTdim Suite kopen? Bestel uw software snel, eenvoudig en tegen de laagste prijs bij Cadac. Bij de aankoop van Cadac NXTdim Suite 2021 geniet u van gratis Cadac Support. Zo kunt u steeds bij onze consultants terecht voor vragen en advies in verband met uw software. 

nxtdim-inventor-print-publiceer-1280.jpgTijdwinst en meer productiviteit

Zorg voor tijdwinst, meer productiviteit en minder fouten in de tekenkamer met de Cadac NXTdim Suite. Als Autodesk Platinum Partner hebben wij alle kennis in huis om de beste designsoftware te voorzien van ideale tools om uw engineering proces te optimaliseren.

Verbeter productiviteit in Autodesk Inventor

De Cadac NXTdim Suite bevat add-ons en applicaties die perfect samenwerken met Autodesk Inventor. NXTdim Inventor automatiseert veel repeterende ontwerp-, print- en publiceertaken waarmee u tijdens het ontwerpproces te maken krijgt. NXTdim Content Center en NXTdim Desktop Content omvat een uitbreiding op de standaard content (norm bibliotheken) van Autodesk Inventor, inclusief Nederlandstalige omschrijvingen en de meest voorkomende materialen.

Creëer uw eigen product- of sales configurator

Met NXTdim Configurator gaat u efficiënter om met standaard Inventormodellen die per order kunnen worden geconfigureerd dankzij handige invulformulieren waarop alle specifieke parameters en opties voor het model in te geven zijn.

Met NXTdim Configurator kunt u uw configure-to-order-modellen (CTO) genereren door middel van een gestandaardiseerde methode, gecombineerd met geschikte formulieren om model-specifieke parameters en opties te specificeren.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de specifieke add-ons en applicaties van de Cadac NXTdim Suite? Onze consultants vertellen u graag meer. Zij staan voor u klaar met deskundig advies voor uw specifieke situatie en beantwoorden bovendien al uw vragen rondom de implementatie van de software.

Neem contact op

Systeemeisen NXTdim Suite

Besturingssysteem
Windows 10
Programma's
Autodesk Inventor
Systeem
± 50 MB free disk space
Minimum screen resolution: 1280x1024
Actieve internetverbinding
Toegang YouTubes-video's

Bestel dit product

Totaal €2.160,- Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld