Naar hoofdinhoud

Kies een land om de inhoud te bekijken die specifiek is voor uw geografische locatie en taal

ico-cadac-nxtdim

Cadac

NXTdim Suite 2021

Vanaf €60,00 p/m

Cadac NXTdim Suite combineert alle essentiële programma’s om uw digitale ontwerpinformatie van producten, installaties en machines te creëren, te beheren en te delen. Met dit softwarepakket behoudt u de regie op uw doorlooptijd dankzij de handige tools van NXTdim Inventor en NXTdim Configurator.

De Cadac NXTdim Suite zorgt voor tijdwinst, meer productiviteit en minder faalkosten. Het softwarepakket bevat add-ons en applicaties die perfect afgestemd zijn op de Autodesk Inventor Suite. De suite automatiseert terugkomende ontwerptaken, printtaken en publiceertaken van uw ontwerpproces.

Type licentie
p/m
Looptijd
p/m
p/m
p/m

Log in om NXTdim Suite 2021 toe te voegen aan uw contract

Supportvorm
€0,00 per seat, p/m
Hulp bij installatie
€90,00 eenmalig
€0,00

Productbeschrijving NXTdim Suite 2021

Cadac NXTdim Suite 2021 voordelig kopen

Wilt u de Cadac NXTdim Suite 2021 kopen? Bestel uw software snel, eenvoudig en tegen de laagste prijs bij Cadac. Bij de aankoop van Cadac NXTdim Suite 2021 geniet u van gratis Cadac Advanced Support. Zo kunt u steeds bij onze consultants terect voor vragen en advies in verband met uw software. 

nxtdim-inventor-print-publiceer-1280.jpgTijdwinst en meer productiviteit

Zorg voor tijdwinst, meer productiviteit en minder fouten in de tekenkamer met de Cadac NXTdim Suite. Als Autodesk Platinum Partner hebben wij alle kennis in huis om de beste designsoftware te voorzien van ideale tools om uw engineering proces te optimaliseren.

Verbeter productiviteit in Autodesk Inventor

De Cadac NXTdim Suite bevat add-ons en applicaties die perfect samenwerken met Autodesk Inventor. NXTdim Inventor automatiseert veel repeterende ontwerp-, print- en publiceertaken waarmee u tijdens het ontwerpproces te maken krijgt. NXTdim Content Center en NXTdim Desktop Content omvat een uitbreiding op de standaard content (norm bibliotheken) van Autodesk Inventor, inclusief Nederlandstalige omschrijvingen en de meest voorkomende materialen.

Creëer uw eigen product- of sales configurator

Met NXTdim Configurator gaat u efficiënter om met standaard Inventormodellen die per order kunnen worden geconfigureerd dankzij handige invulformulieren waarop alle specifieke parameters en opties voor het model in te geven zijn.

Met NXTdim Configurator kunt u uw configure-to-order-modellen (CTO) genereren door middel van een gestandaardiseerde methode, gecombineerd met geschikte formulieren om model-specifieke parameters en opties te specificeren.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de specifieke add-ons en applicaties van de Cadac NXTdim Suite? Onze consultants vertellen u graag meer. Zij staan voor u klaar met deskundig advies voor uw specifieke situatie en beantwoorden bovendien al uw vragen rondom de implementatie van de software.

Neem contact op

Totaal €2.160,00 Incl. Standaardkorting €0,00 Voor de (excl. BTW)

Kies een locatie

Europa

Wereld