Naar hoofdinhoud
2018-ico-cadac-nxtdim

Cadac

NXTdim Inventor

Vanaf €22,50 p/m

Met Cadac NXTdim Inventor voegt u meer dan 30 handige en tijdbesparende features toe aan Autodesk Inventor. De commando’s en extra mogelijkheden zijn direct toegankelijk in de Inventor Ribbon.

Eén van de meest gebruikte functionaliteiten van Cadac NXTdim Inventor is de Property Editor, die u voorziet van vele handige opties bij het maken van uw ontwerp. Ook het printen en publiceren van projecten gaat sneller en eenvoudiger en u kunt moeiteloos uw Inventor-documenten delen op Sharepoint.

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om NXTdim Inventor toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving NXTdim Inventor

Cadac NXTdim Inventor voordelig kopen?

Cadac NXTdim Inventor kopen? Profiteer van voordelige prijzen en bestel uw licentie bij Cadac. Bovendien geniet u van gratis Cadac Support, waarmee u steeds op deskundig advies van onze experts kunt rekenen. Zo haalt u gegarandeerd het maximum uit uw software.

nxtdim-inventor-print-publiceer-1280.jpg

Handige Inventor tools maken het verschil

Op basis van jaren ervaring in uw branche hebben wij voor u meer dan 30 aanvullende features ontwikkeld voor Autodesk Inventor. Tijdbesparende commando’s en mogelijkheden waarmee u sneller werkt in Inventor. Van kleine handigheidjes tot grote tijdbesparende applicaties. Direct beschikbaar in de Inventor ribbon. Uw ontwerpen maakt u efficiënter dan u ooit had gedacht.

Print, publiceer en deel

Print en publiceer automatisch uw Inventor projecten in het juiste formaat en naar de juiste printer. Deel moeiteloos uw Inventor documenten in elk bestandsformaat op SharePoint. Direct vanuit de Inventor ribbon.

Publiceer & deel Inventor tekeningen. Razendsnel.

Uw gehele Inventor project printen, publiceren of delen? Normaal een tijdrovende klus. Onze krachtige NXTdim Inventor publish tools automatiseren dit voor u. Eenvoudig en razendsnel.

Met de NXTdim Batch Publish Manager tool print u een hele batch 2D-tekeningen in één keer op de juiste printers, of publiceert u het project snel naar legio bestandsformaten. De NXTdim Publish to SharePoint tool zorgt ervoor dat altijd de nieuwste versies van uw Inventor documenten op de juiste SharePoint site terecht komen, volledig automatisch.

Content Center, dé Nederlandstalige DIN bibliotheek voor Inventor

Eenduidigheid in gebruikte onderdelen is belangrijk. Niet alleen voor engineering, maar ook andere afdelingen zoals inkoop en de montageafdeling. Bibliotheken zijn hiervoor essentieel.

De standaardbibliotheken van Autodesk Inventor zijn Engelstalig en houden geen rekening met verschillende materialen. Ons Content Center voor Autodesk Inventor bevat de meest gangbare DIN onderdelen van de standaardbibliotheek, maar dan mét materiaaleigenschappen en Nederlandstalig. Centraal toegankelijk, gemakkelijk herkenbaar en eenduidig voor engineers en monteurs. Het resultaat? Tijdswinst en minder fouten!

Gestandaardiseerde Autodesk Inventor implementatie

U wilt graag aan de slag in Autodesk Inventor en onze NXTdim Inventor. Daarvoor heeft u Inventor wel nodig. Heeft u dit nog niet? Geen probleem. Op basis van meer dan 30 jaar ervaring hebben wij een best practice ontwikkeld voor de installatie van Inventor. Zo weet u dat Inventor zo snel mogelijk, maximaal presteert op uw hardware.

Wij installeren Autodesk Inventor met de meest gebruikte instellingen, gebaseerd op jarenlange Autodesk Inventor implementaties bij talloze klanten. Daarbij krijgt u van ons ook meteen een beproefde template voor 2D tekeningen. Zo hoeft u het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Advies op maat van uw situatie

Wilt u graag meer weten over NXTdim Inventor? Wij bekijken graag uw specifieke situatie.

Neem contact op

Tools & systeemeisen NXTdim Inventor

Meer dan 30 handige Inventor tools

Sneller, efficiënter en minder kostbare fouten. Op basis van deze gedachte hebben wij voor u een reeks handige Inventor tools ontwikkeld. U ontwerpt sneller dan ooit en automatiseert eentonige, repeterende ontwerptaken.

Deze tijdbesparende tools worden continu voor u verbeterd en uitgebreid. Wij luisteren graag naar de waardevolle feedback van onze Inventor gebruikers.

General
Property editor 
Copy design 
Update drawings 
Add drawing to Vault 
Part tools
Animate part features 
Cleanup derived component 
Flat pattern export
Assembly tools
Create drawings 
Easy LOD 
Cleanup derived components 
Ground and root all free components 
Flat pattern export
Options
Tools options
Drawing tools
Renumber balloons
Fold lines 
Parts list report 
Drawing curves to assembly color 
Shortcut commands
Toggle Inventor browser 
Toggle drawingview display type 
Upscale/downscale drawing view 
Upsize/downsize drawing sheet
Change drawing sheet orientation
Save actions 
Drawing view scale to iProperty 
Sheet metal extends to iProperty 
Replace thumbnail style & background
Batch publish manager
Add files from project 
Add files from Vault
Add related drawings
Print options
Publish options 
Publish to SharePoint
Publish to SharePoint 
SharePoint publish options 

Systeemeisen

Besturingssysteem
Windows 10
Programma's
Autodesk Inventor
Systeem
± 50 MB free disk space
Minimum screen resolution: 1280x1024
Actieve internetverbinding
Toegang YouTubes-video's

Bestel dit product

Totaal €810,- Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld