Naar hoofdinhoud

Kies een land om de inhoud te bekijken die specifiek is voor uw geografische locatie en taal

2019-ico-cadac-modules

Cadac

Modules Pro

Vanaf €67,16 p/m

Cadac Modules Pro is een geavanceerd Cloud-platform voor projectmanagement en configuratiemanagement in de bouw. Met Cadac Modules Pro beschikt u over twee modules: Project en Configure. Hiermee overziet u het gehele proces vanaf projectinitiatie tot en met renovatie, recycling of sloop.

Cadac Modules Pro helpt om het samenstellen, toepassen en produceren van elementen optimaal te laten verlopen.

Type licentie
p/m
p/m
Looptijd
p/m
p/m
p/m

Log in om Modules Pro toe te voegen aan uw contract

Supportvorm
€0,00 per seat, p/m
Hulp bij installatie
€90,00 eenmalig
€0,00

Productbeschrijving Modules Pro

Cadac Modules Pro 2020 met gratis support

Koop Cadac Modules Pro 2020 en geniet van gratis Cadac Advanced Support. Dankzij de krachtige ondersteuning van de Cadac consultants, behaalt u de beste resultaten.

infographic-modules-1280.png

Speel in op verandering

De digitalisering staat niet stil, dat merkt zowel de bouw als de maakindustrie. U staat voor heel wat uitdagingen: complexe productontwerpen en bouwprojebcten, kortere doorlooptijden en minder marges.

Ook de eisen van klanten veranderen. Ze verwachten producten en gebouwen die flexibel en duurzaam zijn. Bovendien moeten ze inzage bieden in prestaties en onderhoud. Speel in op deze veranderingen en ga voor een efficiënte aanpak met Cadac Modules Pro.

Klantspecifieke oplossingen volledig gestandaardiseerd

Een configureerbaar en modulair productportfolio betekent dat u uw klanten reeds optimaal uitgedachte, gemakkelijk schaalbare producten kunt aanbieden die bovendien slimmer, efficiënter en selectiever onderhouden kunnen worden, waardoor de Total Cost of Ownership (TCO) drastisch lager kan worden. Uw klanten kunnen, al dan niet begeleid door een sales medewerker (guided selling), hun productsamenstelling configureren.

Naast dat er direct voor uw klant een mooi opgemaakte offerte met duidelijk prijsstelling beschikbaar is, die zich ook aanpast op basis van wijzigingen in de configuratie, staan voor uw organisatie direct de 3D-productiemodellen, diverse BIM-exports (Autodesk, Revit en IFC), productbladen en de Bill-of-Materials klaar. De configurator is ingericht op basis van uw product- en systeemkennis, waardoor u bovendien zeker weet dat het geconfigureerde product geproduceerd kan worden.

Cadac Modules Project & Configure

Met Cadac Modules Pro beschikt u over Modules Project en Modules Configure. Met Cadac Modules Project krijgt u controle over de bestanden uit uw diverse documentatie- en ontwerpsoftware. U heeft toegang tot een intuïtief en toegankelijk cloudplatform voor uw projecten, waarin zowel interne als externe stakeholders toegang hebben tot de benodigde informatie. Bovendien kunt u uw BIM-modellen presenteren aan uw opdrachtgever met een Microsoft Hololens. Dankzij de AR- en VR-technieken kunnen ze uw project beleven alvorens het gebouwd is.

Met Cadac Modules Configure zet u een streep door de spraakverwarring die kan ontstaan tussen tussen samentstellen, produceren en toepassen van elementen. Met een configurator kunnen uw klanten en uzelf producten samenstellen, rekening houdend met de vereisten en mogelijkheden van diverse onderdelen. Simpel, duidelijk en transparant.

modules-het stappenplan1280.jpg

Reken op onze kennis

Wilt u meer weten over Cadac Modules Pro en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Onze consultants helpen u graag met het maken van de beste keuze voor uw organisatie.

Bovendien begeleiden wij u graag bij een optimale implementatie op maat van uw bedrijf. 

Neem contact op

Totaal €2.417,85 Incl. Standaardkorting €0,00 Voor de (excl. BTW)

Kies een locatie

Europa

Wereld