Naar hoofdinhoud
2019-ico-cadac-modules

Cadac

Modules Essential

Vanaf €13,50 p/m

Modules Essential is onderdeel van een innovatief Cloud-platform, ontwikkeld door Cadac, waarmee u projecten kunt beheren van projectinitiatie tot en met renovatie, recycling of sloop. Met Modules Essential heeft u toegang tot één van de vier modules: Project. Hiermee beschikt over features zoals Project Management en een Online 3D+2D Viewer, die u ondersteuning bieden gedurende de hele loop van uw projecten.
Met Cadac Modules Essential beschikt u over een intuïtief en toegankelijk Cloud-platform voor uw projecten. Via een webbrowser kunnen u en alle stakeholders de benodigde informatie raadplegen.

Type licentie
p/m
Looptijd
p/m
p/m
p/m

Log in om Modules Essential toe te voegen aan uw contract

Supportvorm
€0,- per seat, p/m
Hulp bij installatie
€90,- eenmalig
€0,-

Productbeschrijving Modules Essential

Cadac Modules Essential 2020 kopen? 

Bestel Cadac Modules Essential 2020 snel, eenvoudig en tegen een lage prijs bij Cadac. U ontvangt gratis Cadac Advanced Support zodat u onze consultants steeds kan contacteren in verband met softwarevragen. Op deze manier behaalt u gegarandeerd de beste resultaten met uw nieuwe software.

infographic-modules-1280.png

Speel in op de trends & uitdagingen

Zowel de bouwkundige als de werktuigbouwkundige industrieën kennen momenteel een aantal uitdagingen: complexe productontwerpen en bouwprojecten, kortere projectdoorlooptijden en minder marges. Het is belangrijk dat nieuwe gebouwen en producten flexibel en duurzaam zijn alsmede inzage bieden in prestaties en onderhoud.

Flexibel, modulair, cloud-gebaseerd platform

Vandaag de dag hebben opdrachtgevers steeds meer uiteenlopende wensen. Cadac Modules Suite is een nieuwe oplossing die helpt om tijdrovende, foutgevoelige doch cruciale fasen van uw processen te optimaliseren. Met Cadac Modules Suite kunt u effectiever ontwerpen en het biedt de mogelijkheid om efficiënter te produceren tijdens de uitvoerings- en productiefase. Met Cadac Modules Suite zetten we een streep door de spraakverwarring die kan ontstaan tussen het toepassen van objecten in een BIM-omgeving en het produceren van het object. Wij bieden diverse Modules-pakketen zodat u zeker de juiste tools toevoegt aan uw bedrijfsprocessen.

Kiest u voor het Cadac Modules Essential-pakket? Dan heeft u toegang tot Cadac Modules Project. 

Cadac Modules Project

Met Cadac Modules Project geniet u van een intuïtief toegankelijk cloudplatform voor uw projecten, waarin elke stakeholder de benodigde informatie kan raadplegen. Zo zet u een streep door een onoverzichtelijk geheel aan 3D-modellen, 2D-tekeningen en documenten afkomstig van diverse documentatie- en ontwerpsoftware. Dankzij Cadac Modules Project is alles beschikbaar vanuit een webbrowser en vanaf ieder device, altijd en overal.

Beleef uw BIM-project met de Microsoft HoloLens

Een veelvoorkomend probleem tussen opdrachtnemer en opdrachtgever is communicatie. Opdrachtgevers of eindgebruikers hebben vaak geen beeld of beleving van wat zij kunnen krijgen. Het interpreteren van 3D-modellen of tekeningen is voor hen moeilijk doordat ze onvoldoende bouwkundige kennis hebben. Verwachtingen of misinterpretaties komen vaak pas naar boven na oplevering van het project. Dankzij een nieuwe feature in Cadac Modules Project, kunt u dit probleem vermijden!

Met Cadac Modules Project kunnen BIM-modellen gepresenteerd worden in de Microsoft HoloLens. Deze AR/VR-feature is ontwikkeld voor opdrachtgevers en eindgebruikers zodat ze een goede beleving krijgen van datgene wat zij kunnen verwachten. Zo kunnen chirurgen hun eigen operatiekamers inrichten of krijgt een accountant een veel beter beeld van zijn werkplek.

Krijg advies van specialisten uit uw sector

Heeft u nog vragen over Cadac Modules Essential 2020? Onze consultants geven u graag deskundig advies voor uw specifieke bedrijfssituatie.

Neem contact op

Totaal €486,- Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Kies een locatie

Europa

Wereld