Naar hoofdinhoud
cadac-ico-dienstenpas

Cadac Creators – Junior Mechanical Engineers

Bij Cadac Creators vindt u de beste junior professional mechanical engineers en young digital professionals. Wanneer u een tijdelijke behoefte heeft aan extra capaciteit– bij ziekte, vertrek van een medewerker of bij een piekmoment - kan het inhuren van een Cadac Creator uitkomst bieden. Maar ook wanneer u behoefte heeft aan kennis en vaardigheden die in uw organisatie nog niet of nog onvoldoende aanwezig zijn.

Bent u op zoek naar een tijdelijke junior mechanical engineering specialist of digital professional?

Als digital enabler zijn wij thuis in uw vakgebied. Wij vinden gegarandeerd de perfecte match voor uw project. Vertrouw op onze ruime ervaring en profiteer van onze flexibiliteit.

  • Hoog opgeleid
  • Snel beschikbaar
  • Flexibel inzetbaar

Cadac Creators: de makers van morgen

Junior Professional Mechanical Engineers

Vind de beste werktuigbouwkundige CAD & Inventor engineers/constructeurs en technisch tekenaars. Aangezien wij gespecialiseerd zijn in deze specifieke functies weten wij als geen ander naar wie u op zoek bent voor uw project.

Doordat wij onze professionals nog verder opleiden weet u zeker dat u de mechanical engineer in huis haalt die uw organisatie en uw team laat groeien. 

Young Digital Professional

Wilt u de mogelijkheden onderzoeken om met uw organisatie een digitale transitie te doorlopen naar Industrie 4.0, maar weet u niet waar te beginnen en kunt u hier hulp bij gebruiken? Onze Cadac Creators kunnen helpen.

Cadac Creators worden intern opgeleid in alle geheimen van smart industry voor engineerings- en maakbedrijven. Daarom kunnen zij tijdelijk ingezet worden wanneer u vraagstukken heeft over de digitale transformatie, oftewel het digitaliseren van uw organisatie en processen om efficiënter en effectiever te kunnen werken. Dit betekent dat u in staat bent om met minder mankracht, met mindere kosten en met een kortere time-to-market betere producten op de markt te zetten. Wie wil dat nu niet?

De voordelen van een Cadac Creator

Het overduidelijke voordeel van de inhuur van een Cadac Creator ligt uiteraard in de flexibiliteit. Doordat ze overal tijdelijk ingeschakeld worden, komen ze in relatief korte tijd in aanraking met meerdere opdrachtgevers. Dit resulteert in een brede kennis die bij een volgend project weer van pas kan komen. Tot slot zijn onze Creators in staat om zich op korte termijn nieuwe zaken eigen te maken.

Een Cadac Creator is een HBO’er, die over alle kennis en vaardigheden beschikt om teken-, ontwerp-, en engineeringswerkzaamheden uit te voeren. Cadac Creators volgen een uitgebreid opleidingsprogramma gericht op Cadac’s ‘Enabling Digital’ visie, met de doelstelling om na 2 jaar te kunnen doorgroeien naar een consultancy-functie. Deze kennis over digitalisering en industrie 4.0 maken de Cadac Creator werkelijk uniek.

Overige mogelijkheden

Vaste inzet i.p.v. tijdelijk

Onze core business is het inzetten van tijdelijke professionals op projectbasis. Maar het komt wel eens voor dat onze opdrachtgever en onze medewerker samen met elkaar verder willen. Ook daar bieden wij mogelijkheden voor.

Outsourcing

Het is ook mogelijk om tekenwerkzaamheden uit uw handen te nemen en uit te voeren vanop onze tekenkamer op één van onze kantoren.

Verhuur CAD-systeem

Beschikt u niet over CAD-software? Onze Cadac Creators kunnen ook gebruikmaken van een eigen CAD-systeem om hun 3D- en andere werkzaamheden op uit te voeren.

Cadac Creators

De beste Junior Mechanical Engineers & Digital Professionals voor uw project

Neem contact op

Persoonlijke uitleg over Cadac Creators – Junior Mechanical Engineers?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Kies een locatie

Europa

Wereld