Naar hoofdinhoud
cadac group logo

Cadac Creators – Junior Mechanical Engineers

Bij Cadac Creators vindt u de beste junior mechanical engineers en young digital professionals voor uw project. Wanneer u een tijdelijke behoefte heeft aan extra capaciteit– bij ziekte, vertrek van een medewerker of bij een piekmoment - kan het inhuren van een junior mechanical engineer uitkomst bieden. Maar ook wanneer u behoefte heeft aan kennis en vaardigheden die in uw organisatie nog niet of nog onvoldoende aanwezig zijn.

Bent u op zoek naar een tijdelijke junior mechanical engineer specialist of digital professional?
Als digital enabler zijn wij thuis in uw vakgebied. Wij detacheren de beste junior engineers voor uw project.

  • Hoog opgeleid
  • Snel beschikbaar
  • Flexibel inzetbaar

Junior Professional Mechanical Engineers inhuren

Een Cadac Creator is een HBO’er, die over alle kennis en vaardigheden beschikt om teken-, engineering-, en modelleerwerkzaamheden uit te voeren. De junior werktuigbouwkundige tekenaars en engineers staan klaar voor het maken van een 3D-ontwerp, of voor het uitdetailleren en maken van werktekeningen.

Vind de beste werktuigbouwkundige CAD & Inventor engineers/constructeurs en technisch tekenaars. Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het detacheren van deze specifieke profielen weten wij als geen ander naar wie u op zoek bent voor uw project. Doordat wij onze junior professionals nog verder opleiden weet u zeker dat u de mechanical engineer in huis haalt die uw organisatie en uw team laat groeien.

Onze junior constructeurs en tekenaars kunnen overweg met Autodesk Inventor, Autodesk Vault, Autdesk Fusion 360 en Autodesk AutoCAD, maar ook met ondersteunende software zoals Cadac NXTdim

Young Digital Professionals inhuren

Cadac Creators worden intern opgeleid in alle geheimen van smart industry voor engineerings- en maakbedrijven. Daarom kunnen zij tijdelijk gedetacheerd worden wanneer u vraagstukken heeft over de digitale transformatie, oftewel het digitaliseren van uw organisatie en processen om efficiënter en effectiever te kunnen werken. Dit betekent dat u in staat bent om met minder mankracht, met mindere kosten en met een kortere time-to-market betere producten op de markt te zetten. Wie wil dat nu niet?

Landelijk en breed georiënteerd

Cadac Creators werken in heel Nederland vanuit onze kantoren in Heerlen, Vianen, Meppel en Delft, waardoor we altijd lokaal bij u in de buurt zijn en u kunnen helpen uw digitale agenda in te vullen. 

Wij werken voor toonaangevende bedrijven: ingenieursbureaus, staalconstructiebedrijven, machinebouwers, maakindustrie, system integrators, offshore, en nog veel meer.

De voordelen van een Cadac Creator

Het overduidelijke voordeel van de inhuur van een Cadac Creator ligt uiteraard in de flexibiliteit. Doordat ze overal tijdelijk ingeschakeld worden, komen ze in relatief korte tijd in aanraking met meerdere opdrachtgevers. Dit resulteert in een brede kennis die bij een volgend project weer van pas kan komen. Tot slot zijn onze Creators in staat om zich op korte termijn nieuwe zaken eigen te maken.

Een Cadac Creator is een HBO’er, die over alle kennis en vaardigheden beschikt om teken-, ontwerp-, en engineeringswerkzaamheden uit te voeren. Cadac Creators volgen een uitgebreid opleidingsprogramma gericht op Cadac’s ‘Enabling Digital’ visie, met de doelstelling om na 2 jaar te kunnen doorgroeien naar een consultancy-functie. Deze kennis over digitalisering en industrie 4.0 maken de Cadac Creator werkelijk uniek.

Overige mogelijkheden

Vaste inzet i.p.v. tijdelijk

Onze core business is het inzetten van tijdelijke junior mechanical professionals op projectbasis. Maar het komt wel eens voor dat onze opdrachtgever en onze medewerker samen met elkaar verder willen. Ook daar bieden wij mogelijkheden voor.

Outsourcing

Het is ook mogelijk om tekenwerkzaamheden uit uw handen te nemen en uit te voeren vanop onze tekenkamer op één van onze kantoren.

Verhuur CAD-systeem

Beschikt u niet over CAD-software? Onze Cadac Creators kunnen ook gebruikmaken van een eigen CAD-systeem om hun 3D- en andere werkzaamheden op uit te voeren.

Cadac Creators

De beste Junior Mechanical Engineers & Digital Professionals voor uw project

Neem contact op

Persoonlijke uitleg over Cadac Creators – Junior Mechanical Engineers?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld