Naar hoofdinhoud
cadac group logo

Cadac Creators - Junior GEO-/GIS-Specialisten

Onze omgeving is continu in beweging. Auto’s, steden en objecten worden steeds slimmer en delen steeds meer data met elkaar en met ons. Onze samenleving wordt steeds rijker aan informatie en ook overheden ontkomen er niet aan om data steeds meer en slimmer te verzamelen en in te zetten voor al die nieuwe toepassingen. Gegevens over de ruimtelijke omgeving en haar inwoners worden steeds intelligenter en integraler gebruikt in het kader van digitalisering, automatisering en ook steeds meer in de visualisatie ervan. Om de kwaliteit van gegevens te borgen is het devies: ‘enkelvoudige opslag, meervoudig gebruik’.

De juiste verwerking, het zorgvuldige beheer en slimme toepassing van al deze informatie vraagt om adequate en accurate specialisten die de juiste skills bezitten. Deze GEO-/GIS-spezijn noodzakelijk om gegevens nauwkeurig te verwerken en fouten vroegtijdig te constateren en te repareren. Alleen dan kan ruwe data worden omgezet in betrouwbare informatie. Bovendien bezitten ze de juiste kennis om te anticiperen op relevante trends, ontwikkelingen en nieuwe slimme toepassingen te bedenken.

Cadac heeft deze mensen klaar staan. Vanuit de divisie Cadac Creators detacheren wij junior GEO-/GIS-specialisten in heel Nederland voor langdurige of tijdelijke inzet. Met kantoren in onder andere Heerlen, Vianen en Meppel is er altijd wel een geschikte GEO-/GIS-specialist in uw buurt!

  • Hoog opgeleid
  • Snel beschikbaar
  • Flexibel inzetbaar

Cadac Creators: de makers van morgen

Junior GEO- & GIS-specialisten inhuren

Onze Cadac Creators zijn jonge, ambitieuze (HBO/WO) GEO-ICT-talenten die wij bijvoorbeeld opleiden in datamanagement, relevante GIS- en programmeersoftware en diverse (3D-) CAD-programma’s. Daarnaast zijn onze GEO-/GIS-specialisten wegwijs gemaakt in de achtergrond en de techniek van bijvoorbeeld de verschillende objectenregistraties zoals BGT, BAG, WOZ en de koppeling met Beheer Openbare Ruimte (BOR).

De Cadac Creators GEO-specialisten en GIS-specialisten worden gedetacheerd als informatie-adviseur of worden ingehuurd voor het beheren en stroomlijnen van GEO-data, het toewerken naar de Samengestelde Objectenregistratie (SOR), het ontwikkelen van het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO) en het implementeren van datagedreven werken.  

Wij streven ernaar om onze junior GIS-specialisten en junior GEO-specialisten in meerdere relevante werkomgevingen ervaring te laten opdoen. Op deze manier kunnen zij snel ruime kennis opdoen van verschillende thema's binnen het vakgebied en leren ze om met een brede waaier aan programma’s en applicaties te kunnen werken.

Of het nu gaat om een functie als GIS-specialist of GEO-beheerder; om werkzaamheden die meer gericht zijn op het op orde brengen van gegevens, het analyseren van ruwe data of het visualiseren van GEO-informatie; om een ingenieursbureau, gemeente, waterschap of bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Cadac Creators zijn er voor iedere opdracht en iedere omgeving. Voor langdurige of tijdelijk inzet. Cadac Creators heeft altijd een passende oplossing.

thumb-vacature-geo-2.jpg

De voordelen van Cadac Creators

Cadac heeft een lange en toonaangevende historie in het leveren van Autodesk-software en bijbehorende diensten en systemen. ‘Excellent CAD-skills’ staat dan ook hoog op het prioriteitenlijstje van onze medewerkers. Bijzonder is dat Nedgraphics, vooraanstaande softwareontwikkelaar op GIS-vlak, onderdeel uitmaakt van de Cadac-familie. Hierdoor hebben wij:

  • Ruime en rijke ervaring met GEO-software en -diensten;
  • Altijd de juiste kennis en mensen in huis om in te spelen op ontwikkelingen in het GEO-werkveld;
  • Een grote bron van kennis om op terug te vallen en praktische problemen snel op te lossen;
  • Een intern opleidingscentrum waarin we de skills en kennis van onze medewerkers steeds up-to-date houden ten aanzien van bijvoorbeeld BGT, BAG en de (aanstaande) samenhangende objectenregistratie.

Kortom: Cadac Creators zijn breed opgeleide, snel inzetbare specialisten die kunnen varen op een brede en actuele kennis van het GEO-/GIS-landschap!

Overige mogelijkheden

Vaste inzet i.p.v. tijdelijk

Onze core business is het inzetten van tijdelijke GEO-/GIS-professionals op projectbasis. Maar het komt wel eens voor dat onze opdrachtgever en onze medewerker samen met elkaar verder willen. Ook daar bieden wij mogelijkheden voor.

Outsourcing

Het is ook mogelijk om tekenwerkzaamheden uit uw handen te nemen en uit te voeren vanop onze tekenkamer op één van onze kantoren.

Verhuur CAD-systeem

Beschikt u niet over CAD-software? Onze Cadac Creators kunnen ook gebruikmaken van een eigen CAD-systeem om hun 3D- en andere werkzaamheden op uit te voeren.

Cadac Creators

De beste match voor uw GEO- en GIS-projecten

Neem contact op

Persoonlijke uitleg over Cadac Creators - Junior GEO-/GIS-Specialisten?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld