Naar hoofdinhoud
cadac group logo

Cadac Creators - BIM- & Revit-Modelleurs

De digitalisering in de bouw staat niet stil. BIM en 3D-ontwerpen bieden steeds meer mogelijkheden. De voordelen van digitaal bouwen zijn enorm. Uiteraard dient u hiervoor de juiste mensen in dienst te hebben. Beschikt u niet over de capaciteit of knowhow voor bepaalde projecten? Heeft u veel bulk-werk dat in korte tijd afgerond moet worden? Of incidenteel tekenwerk waar u de kennis of juiste CAD-licenties mist? Cadac Creators - Revit-/BIM-modelleurs is dan dé oplossing.

Bij Cadac Creators vindt u young professional Revit- en BIM-modelleurs die op projectbasis inzetbaar zijn in uw organisatie. Rekening houdend met de kenmerken van uw project, vinden wij zeker de perfecte match. Vertrouw op onze ruime ervaring en profiteer van onze flexibiliteit.

  • Hoog opgeleid
  • Snel beschikbaar
  • Flexibel inzetbaar

Cadac Creators: de makers van morgen

BIM- & Revit-Modelleurs inhuren

U wilt snel schakelen en een BIM-specialist inhuren die weet waar u mee bezig bent en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in uw branche. Wij begrijpen dit en zorgen er dan ook voor dat ons team BIM-modelleurs multidisciplinair inzetbaar is.

Omdat wij gespecialiseerd zijn in uw specifieke branche weten wij als geen ander wie het beste past bij uw project. Doordat wij onze professionals nog verder opleiden, weet u zeker dat u de Revit-modelleur in huis haalt die uw organisatie en uw team laat groeien.

Een Cadac Creator is een HBO’er, die over alle kennis en vaardigheden beschikt om teken-, engineering-, en modelleerwerkzaamheden uit te voeren. De bouwkundige tekenaars en Revit-modelleurs staan klaar voor het maken van voorontwerp, definitief ontwerp, bestektekeningen, detailtekeningen, werktekeningen, werkvoorbereiding of complete 3D-ontwerpen.

Onze modelleurs kunnen overweg met Autodesk Revit, Cadac TheModus en Autodesk AutoCAD, maar ook met ondersteunende software zoals BIM 360 of Dynamo en zijn inzetbaar op projectbasis voor korte en langdurige opdrachten.

Daarnaast worden Cadac Creators opgeleid t.a.v. alle ins en outs voor digitaal bouwen. Onze young BIM-professionals kunnen de mogelijkheden onderzoeken voor het digitaliseren van uw organisatie en processen. Daarom kunnen zij u ook deels ondersteunen wanneer u vraagstukken heeft over de digitale transitie, het digitaliseren van uw organisatie en processen om efficiënter en effectiever te kunnen werken. Dit betekent dat u in staat bent om met minder mankracht, met minder kosten en met een kortere time-to-market betere producten op de markt te zetten.

De voordelen van een Cadac Creator

Het voordeel van het inhuren van een BIM-specialist ligt uiteraard in de flexibiliteit. Wij detacheren BIM- en Revit-specialisten die direct voor u aan de slag gaan. U hoeft niet te investeren in tijd en geld voor een zoektocht naar de juiste mensen, evenals de juiste opleiding; dat regelen wij graag voor u.

Doordat een Cadac Creator overal tijdelijk ingeschakeld wordt, komt hij/zij in relatief korte tijd in aanraking met meerdere opdrachtgevers. Hierdoor ontwikkelt hij/zij een brede kennis, die bij een volgend project weer van pas kan komen. Hij/zij is in staat om zich op korte termijn nieuwe zaken eigen te maken.

Overige mogelijkheden

Vaste inzet i.p.v. tijdelijk

Onze core business is het inzetten van tijdelijke BIM- en Revit-professionals op projectbasis. Maar het komt wel eens voor dat onze opdrachtgever en onze medewerker samen met elkaar verder willen. Ook daar bieden wij mogelijkheden voor.

Outsourcing

Het is ook mogelijk om tekenwerkzaamheden uit uw handen te nemen en uit te voeren vanop onze tekenkamer op één van onze kantoren.

Verhuur CAD-systeem

Beschikt u niet over CAD-software? Onze Cadac Creators kunnen ook gebruikmaken van een eigen CAD-systeem om hun 3D- en andere werkzaamheden op uit te voeren.

Cadac Creators

De beste match voor uw bouwproject

Neem contact op

Persoonlijke uitleg over Cadac Creators - BIM- & Revit-Modelleurs?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld