Naar hoofdinhoud
cadac-ico-dienstenpas

Cadac Content LAB

Bent u fabrikant of leverancier in de bouw en wilt u uw producten 24/7 virtueel beschikbaar stellen in BIM? Wij hebben hiervoor de unieke Content LAB (Library Access Button) ontwikkeld. Hiermee krijgt iedere modelleur direct de beschikking over uw volledige up-to-date productportfolio in Autodesk Revit.

Cadac Group is een van de kartrekkers van de ontwikkeling van de Uniforme Objecten Bibliotheek (UOB), waarmee in nauwe samenwerking met fabrikanten gelijksoortige en uitwisselbare objecten voor de installatiebranche worden gecreëerd. Het UOB-project maakt het mogelijk om op basis van fabrikant-data (conform ETIM-MC) en 3D templateobjecten, rijke en gestandaardiseerde 3D-modellen in het CAD-model te genereren en dankzij standaarden uit te kunnen wisselen.

Het Europees Technisch Informatie Model (ETIM) dient als basis voor deze standaard en wordt uitgebreid met uniforme reken- en tekenparameters. Om snel toegang te krijgen tot Revit-modellen die voldoen aan deze nieuwe open BIM-standaard, bieden wij de Cadac Content Library Access Button (LAB) aan.


  • Standaardisatie
  • ETIM-classificatiestandaard
  • Internationaal inzetbaar

Cadac Content LAB

Voorsprong met één druk op de knop

Vraag informatie aan

Persoonlijke uitleg over Cadac Content LAB?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 322 33

Kies een locatie

Europa

Wereld