Naar hoofdinhoud
cadac-ico-dienstenpas

Cadac Care for Manufacturing

Uw beste en duurste engineers zijn veel kostbare tijd kwijt om er voor te zorgen dat het systeem feilloos werkt, terwijl ze eigenlijk moeten werken aan uitdagende engineering projecten. Cadac Care helpt u met het beheer en optimaal gebruik rondom cruciale engineering applicaties zoals AutoCAD, Inventor en Autodesk Vault.

Engineers hanteren allemaal eigen werkwijzen, maar wat is nu de beste en meeste efficiënte? Dit zou vastgelegd moeten worden. Engineers kunnen lastig elkaars 3D-modellen hergebruiken of wijzigen door deze verscheidenheid aan modelleer technieken. Inwerken van nieuwe collega's of tijdelijke engineers duurt lang.

  • Engineers effectiever inzetbaar
  • Voorkom downtime
  • Eenduidige werkwijzen
nxtdim-suite-640

Uitgebreide systeem check

Engineering systemen zijn in de praktijk verschillend geconfigureerd. Weet u precies welke versie, met welke updates op welk systeem draaien? Het overzicht is al snel zoek. Het gevolg hiervan? Updates en migraties leveren problemen op die direct opgelost moeten worden, dus staat de engineering staat stil.

In uitgebreide systeem checks brengen we dit precies in kaart. Ook de systemen zelf nemen we onder de loep. Wat zijn de systeemeigenschappen en het OS? Hierna voorzien we alle systemen van de best mogelijke configuratie, zodat alles draait als een zonnetje.

cadac-organice-taskforce-640

Werkwijzen leggen we vast. Eindelijk!

Vervolgens zoomen we in op de huidige werkwijzen van uw engineers. Hoe wordt gemodelleerd? Hoe wordt er omgegaan met engineering data? Dit mixen we met meer dan 30-jaar ervaring bij talloze klanten zodat we samen de beste aanpak voor uw organisatie bepalen.

We leggen de belangrijkste use cases vast en onderhouden deze in een handig portal. U bepaalt zelf wie hier toegang tot krijgt. 3D-modellen worden vanaf nu eenduidig opgebouwd en nieuwe collega’s zijn razendsnel ingewerkt.

business-intelligence-640

Een goed doordacht beheerplan

Op basis van de systeem check en de best practice werkwijzen stellen we een beheerplan op dat volledig op uw omgeving en werkwijzen is afgestemd. Samen plannen we precies wat we wanneer gaan doen zodat uw engineering capaciteit maximaal inzetbaar is. U weet precies waar u aan toe bent. Al onze afspraken vindt u terug in het portal.

We voorkomen ad-hoc updates en migraties en verlies van kostbare tijd van uw engineers. We voorkomen onduidelijkheid over de beste aanpak voor het opbouwen van 3D-modellen. U en uw engineers krijgen weer de rust om 100% te focussen op innovatie.

car-maintenance-640

Periodiek onderhoud

We weten inmiddels precies hoe uw configuratie er uit ziet. Daardoor wordt uw downtime minimaal, engineers ondervinden geen enkele hinder meer en werken ongestoord door aan uw projecten.

Wij werken volgens onze best practices, ontwikkeld op basis van meer dan 30-jaar ervaring bij talloze bedrijven, ook in uw branche. Als een van de zes Autodesk Platinum Partners in Europa kunt u er op vertrouwen dat wij alle Autodesk ins en outs kennen. We zijn als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, bugs en issues en weten als geen ander hoe we Autodesk software optimaal laten presteren.

trainingen-640

Ontwikkelingsplan voor engineers

Samen bepalen we hoe we het niveau van uw engineers gaan verhogen en hoe we de werkwijzen verfijnen. Waar staan we nu? Welk niveau willen we bereiken? En hoe gaan we dat doen? We leggen het vast in een helder ontwikkelingsplan.

Praktische workshops over de nieuwste marktontwikkelingen, training on-the-job, klassikale trainingen of e-learning. We halen alles uit de kast om uw engineering naar een hoger niveau te tillen.

Ondersteuning bij uw digitale transitie

Heeft u een Cadac Care abonnement, dan komen we geregeld bij u langs. U kunt kiezen uit drie verschillende pakketten. Cadac Care Silver is het basispakket. Met dit pakket komen we zes keer per jaar langs en geven we trainingen, onderhouden we het technisch applicatie beheer op Autodesk & Cadac producten en bieden we werkplek begeleiding. Zo kunnen uw eigen engineers zich volledig focussen op hun engineering projecten. Cadac Care Gold zet u in voor uitgebreidere vraagstukken.

Bij Cadac Care Gold krijgt u niet alleen maandelijks on-site bezoek van uw Cadac Care consultant, ook brengen we in kaart hoe we samen uw engineeringsproces en aansluitende processen kunnen verbeteren en definiëren we verschillende use cases. Daarnaast geven we een keer per jaar een Innovation Management workshop waar we uw beste engineers bijpraten over de volgende stappen om de digitale transitie te omarmen.

Tot slot kunt u ook kiezen voor Cadac Care Platinum. Dit is de uitgebreide versie van Cadac Care Gold waarbij een consultant maar liefst 2 keer per maand ingepland kan worden om er zo voor te zorgen dat uw bedrijf klaar is om de digitale transformatie te omarmen en u in staat te stellen een nieuwe fase van groei in te gaan.

Media

Krijg de perfecte ondersteuning in het beheer van uw CAD, PDM of EDM omgevingen. Met een goed doordacht plan zorgen wij dat uw engineering omgeving optimaal werkt en altijd up-to-date is. Benut en optimaliseer uw engineeringcapaciteit maximaal. Processen, software en teams worden één. Hoe doen wij dit? Bekijk de brochure voor meer informatie

Download brochure

Cadac Care for Manufacturing

Haal het maximale uit uw engineeringscapaciteit

Maak een afspraak

Persoonlijke uitleg over Cadac Care for Manufacturing?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde en/of aangekochte tegoed in uw Cadac Wallet kunt u gebruiken voor toekomstige bestellingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren.

Kies een locatie

Europa

Wereld