Naar hoofdinhoud
cadac group logo

CAD Content Creation

Een goede bibliotheek is essentieel voor elk project, maar in de praktijk gaat er in projecten veel tijd verloren als er geen gebruik gemaakt wordt van een centrale template of bibliotheek, ofwel een verzameling van elementen.

Het CAD Content Creation-team van Cadac helpt u graag met het bouwen van uw gepersonaliseerde bibliotheek. Ons team bestaat uit zowel bouwkundigen als elektrotechnici en werktuigbouwkundigen en samen inventariseren we de wensen en specificaties, waarna onze experts aan de slag gaan met het opzetten van de template en bibliotheek.

 • Verlaag uw projectrisico
 • Verhoog uw rendement
 • Standaardisatie

Werkwijze

Beschikt u niet over de juiste interne vaardigheden om de juiste CAD-content te maken? Of zoekt u naar extra mankracht om uw bestaande team aan te vullen? Wij hebben gespecialiseerde productie- en constructieteams die u kunnen helpen bij het maken van CAD-content tot gespecialiseerde BIM-modellen.

Door gebruik te maken van onze interne vaardigheden en meer dan 30 jaar ervaring geniet u van vele voordelen. Niet alleen kunt u zich beter concentreren op andere projectvereisten, ook zorgen wij samen voor een succesvolle oplevering van uw project.

We werken samen met u om te bepalen op welke manier we waarde kunnen toevoegen aan uw project, gericht op uw doelstellingen. Wij hebben dan ook jarenlange ervaring in het ontwikkelen van (maatwerk) bibliotheken voor toonaangevende klanten zoals Hertek, Modular Lighting Instruments, Hilti Nederland, Müpro, Philips Lighting, Vasco, Baltimore Aircoil International en Otis.

Revit Family Creation

Onze tekenaars en consultants zijn volledig op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw branche en zeer bedreven in het ontwikkelen van componenten in Revit, IFC etc.

Voordelen van Revit Family Creation:

 • Bespaar tijd aan het opbouwen van een eigen bibliotheek
 • Stel uw volledige up-to-date productportfolio – die volledig voldoet aan de ETIM-classificatiestandaard - direct beschikbaar in Autodesk Revit dankzij onze unieke Content Library Access Button.
 • Geen kennis nodig van formule-gestuurde geometrie of het maken van slimme content
 • Geen kennis nodig van standaarden, NEN-normen en andere marktontwikkelingen
 • Bepaal zelf welke onderdelen en functionaliteiten toegepast worden in uw modellen, volledig volgens de standaarden die u nodig heeft (b.v. ETIM, Dutch Revit Standard of IFC)
 • Jaarlijks onderhoud mogelijk t.b.v. nieuwe release
 • Mogelijk om beheer, onderhoud en uitbreidingen van de families zelf uit te voeren; u ontvangt van ons native Revit objecten
 • Stel uw families middels onze partner BIMObject online beschikbaar (lokaal of (inter)nationaal), t.b.v. marketing en sales doeleinden.

Inventor Content Creation

Onze tekenaars en consultants zijn volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in uw branche en zeer bedreven in het ontwikkelen van applicaties in Inventor.

Voordelen van Inventor Content Creation:

 • Bespaar tijd aan het opbouwen van een eigen bibliotheek
 • Maak gebruik van NXTdim Content Center en NXTdim Desktop Content waarmee u toegang heeft tot een uitbreiding op de standaard content (norm bibliotheken) van Autodesk Inventor, inclusief Nederlandstalige omschrijvingen en de meest voorkomende materialen.
 • Geen kennis nodig van formule-gestuurde geometrie of ILogic
 • Betaal niet voor functionaliteiten die u niet gebruikt.
 • Bepaal zelf welke onderdelen en functionaliteiten ontwikkeld worden in uw template of bibliotheek, volledig volgens de standaarden die u nodig heeft (b.v STEP of SAT).
 • Geen kennis nodig van standaarden, NEN normen en andere marktontwikkelingen
 • Jaarlijks onderhoud mogelijk t.b.v. nieuwe release
 • Mogelijk om beheer, onderhoud en uitbreidingen van de families zelf uit te voeren; u ontvangt van ons native Inventor objecten
 • Stel uw families middels onze partner BIMObject online beschikbaar (lokaal of (inter)nationaal), t.b.v. marketing en sales doeleinden.

Zelf content maken

Daarnaast bieden wij ook diverse passende oplossingen om zelf content, templates en bibliotheken te maken.

CAD Content Creation

Het CAD Content Creation-team van Cadac helpt u graag met het bouwen van uw gepersonaliseerde bibliotheek.

Maak een afspraak

Persoonlijke uitleg over CAD Content Creation?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld