Naar hoofdinhoud

Procestechniek, Energie en Maritiem

Enabling digital in de Procestechniek, Energie en Maritiem

De digitalisering heeft een enorme invloed achtergelaten op de manier van werken binnen de procestechniek, energie en maritiem sector.

De digitalisering heeft een enorme invloed achtergelaten op de manier van werken binnen de procestechniek, energie en maritiem sector. De digitale wereld blijft transformeren en biedt steeds meer mogelijkheden. Als u dagelijks bezig bent met uiterst complexe on- en offshore engineeringsprojecten is het essentieel dat u beschikt over gestandaardiseerde, betrouwbare en efficiënte ontwerp- en beheeroplossingen voor uw industrie.

Onze oplossingen ondersteunen u in uw dagelijkse werkzaamheden en helpen kosten te verlagen en projecten sneller en efficiënter uit te voeren. Wij staan klaar met onze expertise en oplossingen om u te helpen optimaal gebruik te maken van software in uw werkprocessen. Enabling digital, dat is waar wij voor staan.

Belangrijke trends & ontwikkelingen in de procestechniek, energie en maritieme sector

Onze oplossingen helpen u om digitale ontwerpinformatie slim te verwerken, beheren en delen.

organice-suite-430

Cadac Organice

Toonaangevende engineering collaboration-oplossing op basis van Microsoft SharePoint en Autodesk Vault

Ontdek meer over Cadac Organice
pdm-430

PDM (Product Data Management)

PDM is een verzameling van een aantal (beheer)processen die in de maakindustrie nauw verbonden is aan het hele primaire proces.

Ontdek meer over PDM
digitalisering-2-430

Digitalisering

Cadac helpt u de digitale transformatie te omarmen. We stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan.

Ontdek meer over digitalisering
vault-430

Autodesk Vault

Autodesk Vault Professional is de meest toonaangevende tool voor product data management (PDM) op uw engineeringafdeling.

Ontdek meer over Autodesk Vault
systeemintegratie-430

Systeemintegratie

Systeemintegratie speelt een belangrijke rol bij de digitalisering van uw bedrijfsprocessen.

Ontdek systeemintegratie

Ontdek al onze thema's
Cadac bedient een breed assortiment aan thema's. Ontdek ze allemaal.

ppm-2-1280

Onze visie op het ontwerpproces in de Procestechniek, Energie en Maritiem.

Bij Cadac Group geloven we niet in monolithische oplossingen die erg complex en moeilijk te beheren zijn. Wij geloven wél in best-of-breed oplossingen, want door onze toonaangevende engineering oplossingen te combineren in een losgekoppeld, maar geïntegreerd systeem krijgt elke gebruiker de beste gebruikerservaring.

Wij bieden toonaangevende oplossingen om multidisciplinaire engineering projecten optimaal te ondersteunen. Of het nu gaat om proces engineering, ontwerp van leidingen, elektrische-, mechanische- of structurele projecten, onze oplossingen ondersteunen uw engineers op de best mogelijke manier. Daarnaast bieden we innovatieve software waarmee u engineering informatie deelt in een centrale omgeving, waardoor zowel interne als externe tekenaars wereldwijd toegang krijgen tot de juiste projectinformatie.

Op maat gerichte oplossingen voor alle partners in de procestechniek-, energie- en maritieme sector

De markt heeft een duidelijke behoefte; het sneller en beter uitvoeren van projecten, tegen lagere kosten. Hoe kunt u het beste op deze behoefte inspelen? Wij bieden oplossingen voor deze zaken en helpen u om deze in de praktijk te brengen.

engineering-service-providers-2-350@2x

Engineering Service Providers zijn leveranciers van technische diensten en moeten hun klanten vanaf de eerste haalbaarheidsstudie tot aan de inwerkingstelling ondersteunen.

Wij helpen onze klanten tijdens de transformatie naar een modelgerichte samenwerking.

Waar uw focus ook ligt, of u nu een front-end ingenieursbureau bent of een Engineering, Procurement and Construction (Management)-bureau, oftewel EPC(M)-bureau, een van uw belangrijkste uitdagingen is zorg dragen voor doeltreffende documentbeheerprocessen. Daarnaast zult u zich ook moeten voorbereiden op de paradigmaverschuiving van documentgerichte naar modelgerichte processen.

Tijdens de inwerkingstelling zullen uw klanten van u verwachten dat u een digital twin levert van de asset die uiteindelijk de kernactiviteit van hun assetbeheer wordt.

Cadac Group is marktleider op het gebied van op Microsoft SharePoint gebaseerd documentbeheer & oplossingen voor samenwerking. Wij helpen onze klanten tijdens de transformatie naar modelgerichte samenwerking met een breed aanbod oplossingen en diensten.

offshore-maritieme-opdrachtnemers-350

Opdrachtnemers van diepzeepijpleidingen, gespecialiseerde transportvaartuigen en offshore (maritieme) opdrachtnemers moeten izeer uitdagende omgevingen met allerlei complexe activa en technologieën kunnen beheersen.

Offshore (maritieme) opdrachtnemers moeten hun complexe projecten digitaliseren.

Dit vereist een hoge mate van operationele aansturing, waarvan informatiebeheer een belangrijk onderdeel is. Met onze oplossingen en diensten beschikt u op ieder moment over nauwkeurige informatie met betrekking tot de status van elk deel van uw project. Daarnaast helpen we u met meer op de toekomst gerichte oplossingen, zoals het bewaken van de virtuele werkelijkheid van uw project.

Cadac heeft een lange, succesvolle bestaansgeschiedenis op het gebied van ondersteuning aan offshore opdrachtnemersen kan u helpen met bewezen, op Microsoft SharePointgebaseerd documentbeheer & oplossingen voor samenwerking en state-of-the-art-visualisatieoplossingen waarmee u uw projecten overal en vanaf elk apparaat kunt ondersteunen.

energie-350@2x

Hoewel eigenaars/exploitanten geen voorlopers waren, maakt deze sector door het digitaliseren van de transacties van hun vermogen nu een digitale revolutie door.

Owner-operators, ofterwel eigenaars en exploitanten, zullen digitalisering inzetten voor het doeltreffender maken van hun activatransacties.

Door grote delen van uw activa op afstand te beheren, d.w.z. door middel van een digital twin in combinatie met VR/AR-ondersteuning ter plaatse, zullen eigenaars/exploitanten een belangrijk deel van hun vaak zeer gespecialiseerd personeel concentreren in centra voor beheer op afstand, waardoor ze meerdere activa in stand kunnen houden.  

Om ervoor te zorgen dat u volledig deel uitmaakt van de digitale revolutie die deze bedrijfstak doormaakt, kunt u digitale twin(s) op doeltreffende wijze integreren met andere oplossingen, zoals een activabeheer- of ERP-systeem.

Cadac heeft een jarenlange reputatie als marktinnovator en biedt een reeks moderne, cloud-gebaseerde visualisatie- en integratieoplossingen waarmee u toekomstbestendige activatransacties kunt creëren.

Interessante downloads voor de procestechniek, energiesector en maritieme industrie

Cadac biedt een groot aantal whitepapers, eBooks en downloads over uiteenlopende onderwerpen. Bekijk ze hier.

whitepaper-autodesk-vault-en-microsoft-sharepoint

Whitepaper | Autodesk Vault en Microsoft SharePoint voor Engineering Collaboration

Hoe zet u Autodesk Vault en Microsoft SharePoint in als data management oplossing?

Download whitepaper
whitepaper-beheren en beheersen van ontwerpinformatie

Whitepaper | Beheren en beheersen van ontwerpinformatie

Dit whitepaper gaat over het efficiënt beheren en beheersen van ontwerpinformatie.

Download whitepaper
whitepaper-connecting-cad-to-document-control

Whitepaper | CAD koppelen aan document control

Dit whitepaper gaat over de verschuiving richting een hybride wereld die bestaat uit complexe 3D-modellen enerzijds en 2D-documenten anderzijds. Hoe gaan we hier mee om?

Download whitepaper
whitepaper-data-management

Whitepaper | Beheer CAD-documenten met SharePoint

Ontdek hoe u SharePoint optimaal kunt inzetten voor document management.

Download whitepaper
whitepaper-van-cad-naar-erp

Whitepaper | Van CAD naar ERP

Dit whitepaper gaat over het belang van een Product Data Management (PDM) systeem als brug tussen CAD en ERP.

Download whitepaper
whitepaper-systeemintegratie

Whitepaper | Systeemintegratie: het fundament onder uw digitale strategie

Dit whitepaper gaat over systeemintegratie, een belangrijke bouwsteen in de concrete invulling van uw digitale strategie.

Download whitepaper

Werkt onze aanpak ook voor u?
Wij zijn er om u te helpen.

Meer weten over Cadac Group Meer weten over Cadac Group

Kies een locatie

Europa

Wereld