Naar hoofdinhoud

Luchtvaart

Enabling digital in de luchtvaart

logo-nedgraphics-170

NedGraphics (Cadac Group company)

Bij NedGraphics combineren we al ruim 40 jaar geo-informatietechnologie met document- en databeheer voor overheden en bedrijven. We beschikken over diepgaande kennis van wet- en regelgeving. In alles wat we doen, staat voorop dat we uw organisatie in staat stellen de ideale digitale agenda te ontwikkelen en te realiseren.

Creëer, beheer en deel uw digitale data in de luchtvaart

Als gevolg van het toenemende luchtverkeer moet er een modern luchtverkeer-beheersysteem worden ontwikkeld om opstopping te voorkomen en de impact op het milieu van het vliegverkeer tot een minimum te beperken. Naast het garanderen en verhogen van de veiligheid wordt ook kosteneffectief vliegen steeds belangrijker voor de industrie.

Er worden standaarden ontwikkeld door internationale initiatieven van overkoepelende organisaties en samenwerkende landen om het luchtruim op innovatieve wijze te beheren. Wij beschikken over een complete suite producten die dit kan ondersteunen. Bij NedGraphics hebben we veel ervaring in de luchtvaartmarkt en die neemt alleen maar toe dankzij een groeiend aantal actieve contracten met luchtvaartorganisaties, landen en partnerbedrijven.

Belangrijke trends & ontwikkelingen in de luchtvaart

Onze oplossingen helpen u om digitale data slim te creëren, beheren en delen.

algemeen-aviation-suite-2-1280

smartGlobe

Genereer en onderhoud kaarten en luchtvaartgegevens met één enkele gegevensbron.

Ontdek meer
nedglobe-nedomgeving-430

NedGlobe

Gebruiksvriendelijk en krachtig GIS-viewer platform met focus op toepasbaarheid.

Ontdek meer
organice-suite-430

Cadac Organice

Toonaangevende oplossing op basis van Microsoft SharePoint en Autodesk Vault.

Ontdek meer
autocad-430

Autodesk AutoCAD

Ontdek de mogelijkheden van AutoCAD, de nummer één CAD-software van Autodesk.

Ontdek meer

Ontdek al onze thema's
Cadac bedient een breed assortiment aan thema's. Ontdek ze allemaal.

aviaiton-vliegtuig-2-1280

Hoogwaardige kwaliteit

NedGraphics Aviation Solutions is zowel in Europa als wereldwijd toonaangevend op het gebied van aeronautical charting solutions.

NedGraphics levert de goedgekeurde aeronautical charting solution subsystem software voor het European AIS Database-project (EAD) en ons klantenbestand op dit gebied groeit voortdurend. Wij streven naar een nauwe samenwerking met onze klanten om te zorgen dat ze op elk moment de nodige ondersteuning en expertise krijgen.

Onze producten voldoen volledig aan de standaarden van EUROCONTROL en ICAO's Annex 4, Document 8697 en voldoen bovendien aan de verordening tot vaststelling van de kwaliteitseisen voor luchtvaartgegevens en -informatie voor het gemeenschappelijke Europese luchtruim (verordening (EG) 73/2010). NedGraphics Aviation Solutions is ISO 9001:2008-gecertificeerd.

algemeen-Aviation-NG-1280

Zet niet alleen in op software, maar ook op kennis

NedGraphics Aviation Solutions levert aeronautical charting solutions en training van wereldklasse. Wij leveren een scala aan 'Off the Shelf'-producten die zich in de praktijk hebben bewezen en die worden gebruikt door meer dan zestien landen en organisaties verspreid over de wereld.

Naast het world-leading smartGlobe Aeronautical Charting System waar wij vooral bekend om staan, bieden we ook een volledige range aan ondersteunende diensten, waaronder trainingen, ARINC 424 procedure coding, chart migration en consultancy.

Op maat gerichte oplossingen voor alle betrokken organisaties in de luchtvaart

Creëer, beheer en deel uw digitale data nog sneller en efficiënter met de meest geavanceerde NedGraphics software. Zo kunnen we optimaal (samen)werken.

algemeen-aviation1-350

Het automatisch genereren van ICAO-conforme luchtvaartkaarten is vanzelfsprekend binnen de AIS / AIM-afdeling

De mogelijkheid om grafieken en luchtvaartgegevens te genereren en te onderhouden met één gegevensbron is van cruciaal belang voor AIS / AIM-afdelingen, aangezien dit ervoor zorgt dat elke kaart wordt gemaakt met exact dezelfde gegevens. Luchtvaartgegevens, zoals luchthavens, navigatiehulpmiddelen, luchtwegen en procedures, kunnen automatisch worden gegenereerd vanuit de luchtvaartdatabase.

Onze oplossingen maken het mogelijk om snel grafieken te maken en bij te werken met behulp van geverifieerde gegevens die helpen bij het optimaliseren van uw werkprocessen, bij het maken en delen van luchtvaartkaartinformatie.

Hierdoor bespaart u tijd. En u maakt voor alle betrokken partijen beter inzichtelijk wat de kaders zijn voor beheer en beleid. Dat doet u op basis van gevalideerde informatie.

 

verkeerstoren-350@2x

Door gebruik te maken van een enkele gegevensbron uit de AIXM 5.1-database, worden dezelfde gegevens gebruikt voor alle relevante diagramtypen, waardoor mogelijke gegevensfouten van meerdere invoerbronnen worden geëlimineerd

SmartGlobe is geselecteerd als de standaard kaarttool voor de EAD-client interface Terminal (ECIT). De SmartGlobe statische database is gekoppeld aan de EAD statische gegevensbewerking (SDO) met behulp van een ‘replicatiemodule’ die alle statische gegevenswijzigingen in realtime ophaalt. EAD SDO slaat gegevens op in het EUROCONTROL AIXM-standaardformaat.

Publicatiemateriaal wordt zowel gedrukt in PDF's (AIP) als elektronische HTML (eAIP) formaten aangeboden. Een complete set sjablonen voor alle AIP-kaarten zoals gedefinieerd in ICAO-bijlage 4 is opgenomen in de oplossing, wat betekent dat de klantenkaarten een klacht bevatten met alle relevante normen.

Werkt onze aanpak ook voor u?
Wij zijn er om u te helpen

Kies een locatie

Europa

Wereld