Naar hoofdinhoud
cadac-ico-dienstenpas

BIM Consultancy

Het klassieke proces van bouwen kan ernstige bezwaren met zich meebrengen, waaronder inconsistentie van informatie, herhaling van werk en inflexibiliteit bij het doorvoeren van de vele wijzigingen.

Daarom gelooft Cadac in een volledige integratie van BIM in de ketensamenwerking zodat elke ketenpartner kan profiteren van de voordelen van BIM. Door een goede onderlinge afstemming voorkomen we clashes, verminderen we de faalkosten en zorgen we voor een kortere bouwtijd. Kortom, dankzij BIM wordt zowel de ontwerp-, de uitvoerings-, als de exploitatiefase vereenvoudigd. Dankzij professionele ondersteuning van onze BIM-consultants kunt u uw huidige BIM-proces optimaliseren en direct in de praktijk brengen.

  • Kortere bouwtijd
  • Verminder faalkosten
  • Voorkom clashes

Cadac begrijpt dat bouwpartners ondersteuning nodig hebben bij het optimaal implementeren van het BIM-concept. Zo bieden wij direct inzetbare BIM-consultants die ondersteuning en begeleiding bieden tijdens BIM-projecten.

Daarnaast ontdekken bedrijven steeds meer de voordelen van BIM en slagen zij erin om met de juiste inzet van tools faalkosten aanzienlijk te verminderen. Ook installatietechnisch bedrijf Van der Weerd sluit zich hierbij aan. Zij hebben geïnvesteerd in nieuwe software en aansluiting gemaakt met BIM.

Autodesk BIM 360 is dé BIM-totaaloplossing voor constructiemanagement. Binnen uw bouwproject komen diverse partijen aan bod zoals architecten, bouwkundige engineers, aannemers, onderaannemers en eigenaars. Bij voorkeur loopt de communicatie tussen de partijen zo vlot mogelijk tijdens alle fases van uw bouwproces. Indien u de samenwerking van de verschillende partijen onvoldoende stroomlijnt, vergroot de kans op faalkosten en tijdverlies.

BIM 360 bestaat uit diverse programma’s in de cloud: Docs, Build, Plan, Coordinate en Design. Respectievelijk verbeteren ze het documentbeheer, de workflow op de bouwsite, de kwaliteit van de planning, de modelcoördinatie en clashdetectie en tot slot de circulatie van Revit-ontwerpen.

Indien u ze juist inzet in uw organisatie, dragen deze modules stuk voor stuk bij tot uw timemanagement en uw budgetbeheer. BIM-consultants van Cadac kunnen u helpen om deze software optimaal te implementeren in uw organisatie. 

BIM Consultancy

Dankzij de professionele ondersteuning van Cadac kunt u uw huidige BIM-proces optimaliseren en direct in de praktijk brengen.

Maak een afspraak

Persoonlijke uitleg over BIM Consultancy?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Kies een locatie

Europa

Wereld