Naar hoofdinhoud

BIM 360

De BIM-totaaloplossing voor constructiemanagement

Optimale projectcoördinatie van ontwerp tot constructie tot onderhoud

BIM 360 is dé BIM-totaaloplossing voor constructiemanagement. Binnen uw bouwproject komen diverse partijen aan bod zoals architecten, bouwkundige engineers, aannemers, onderaannemers en eigenaars. Indien u de samenwerking van de verschillende partijen onvoldoende stroomlijnt, vergroot de kans op faalkosten en tijdverlies.

BIM 360 bestaat uit diverse programma’s in de cloud: Docs, Build, Plan, CoordinateDesign en Cost Management. Respectievelijk verbeteren ze het documentbeheer, de workflow op de bouwsite, de kwaliteit van de planning, de modelcoördinatie en clashdetectie en tot slot de circulatie van Revit-ontwerpen.

Uw software- en kennispartner voor BIM 360

Bij Cadac vindt u alles om BIM 360 optimaal in te zetten.

software-store

BIM 360-software

Bestel BIM 360-software tegen de beste prijs.

Bekijk software
cadac-experts-640

BIM 360-Experts

Maak gebruik van de kennis van een expert.

Bekijk experts
diensten-store-370x237

BIM 360-diensten

Zet BIM 360 optimaal in dankzij deze diensten.

Bekijk diensten
diensten-trainingen-cadac-360x231

BIM 360-trainingen

Bekijk alle BIM 360-trainingen en schrijf u in.

Bekijk trainingen
bim-construction-4-350

Creëer orde in de chaos met BIM 360

“Er ontstaat orde in de chaos. De foutmarge daalt, de bouwsnelheid gaat omhoog. Het begin is er”, Getuigt Hayo Meijs, programmamanager BIM bij Hilti. Cadac Group is onder andere partner van Hilti. Samen met Cadac besloten ze van start te gaan met een BIM 360 pilot, en met succes!

Cadac ontwikkelde zich van softwareverkoper tot digital enabler. Naast het verkopen van BIM 360-producten, ondersteunen wij organisaties met diensten, bieden we doeltreffende trainingen voor zowel BIM 360-gebruikers als beheerders en helpen we bij het zoeken van een BIM 360-expert voor specifieke opdrachten.

Ook op zoek naar BIM 360-trainingen, -software, -experts, -diensten of een volwaardige partner?

Neem contact op

Verminder de doorlooptijd en kosten van uw bouwproject

BIM 360 is een goede start of aanvulling op uw BIM-plannen. Wanneer u de verzameling van verschillende BIM 360-producten juist inzet, werkt u vlot samen aan bouwprojecten, versnelt u de doorlooptijd, bespaart u kosten en reduceert u projectrisico’s.

Bent u benieuwd wat BIM 360 (nog meer) voor u kan betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek over de optimalisering van uw processen aan de hand van BIM 360. Hierbij garanderen wij u professioneel en eerlijk advies.

Deze bedrijven zijn u al voorgegaan

Bekijk een selectie van onze projecten met bedrijven in uw vakgebied

bim-hilti-bim-to-field-plt300-op-bouwplaats-1280

Hilti

BIM’men is een proces waarbij je partners nodig hebt. Specialisten die ook de noodzaak van verandering onderschrijven en durven te investeren in digitalisering. Cadac heeft de slag gemaakt van softwareleverancier naar digital enabler.

Werkt onze aanpak ook voor u?
We zijn er om u te helpen

Kies een locatie

Europa

Wereld