Naar hoofdinhoud

De Meeuw

Word een toekomstbouwer

de-meeuw-themodus-3000

Flexibel bouwen sinds 1929

Een van de partners van het Cadac Creators programma is De Meeuw Bouwsystemen in Oirschot, een bouwbedrijf gespecialiseerd in modulair bouwen. Sinds 1929 maken zij werk van toekomstbestendige huisvesting. Ze bieden flexibele oplossingen voor de zorg, het onderwijs, de overheid, het bedrijfsleven alsook voor particuliere woningen. Dankzij hun expertise op het gebied van modulaire bouw, ontwerpen en bouwen ontwikkelen ze gebouwen… Maar dan net even anders.

‘Net even anders’, is wellicht een understatement. De gebouwen van De Meeuw zijn flexibel. Ze zijn eenvoudig aanpasbaar aan veranderende woon- en werkwensen. Dit mag je heel letterlijk nemen. De gebouwen van De Meeuw zijn namelijk verplaatsbaar, dit gedeeltelijk of in zijn geheel. Een uniek concept wat ervoor zorgt dat hun gebouwen van functie veranderen indien nodig. Zo voldoen ze altijd aan de vraag van de markt en wordt leegstand voorkomen.

de-meeuw-bim-1280

Toekomstbouwers

De modulaire bouwmethode van De Meeuw vormt het fundament voor circulair en flexibel bouwen. De Meeuw ontwikkelde vaste modules, welke ze kunnen voorzien van maatwerk. De vorm ervan is op basis van de locatie en de wensen van de klant aanpasbaar, dit gedurende de volledige levensduur. Op deze manier blijft de restwaarde zoveel mogelijk behouden en het object betaalbaar.

De Meeuw heeft oog voor de toekomst, ze bouwen niet alleen voor de dag van morgen, maar met een vooruitziende blik. Dit zie je duidelijk terug in hun werkmethode: het zeer efficiënte productieproces in de fabriek en het minimale aantal transportbewegingen dragen bij aan een fors lagere uitstoot van CO2. Bij het verplaatsen van een gebouw vervangen ze bovendien enkel de onderdelen die daaraan toe zijn.

de-meeuw-640

Junior BIM-/Revit-modelleur

Als koploper in modulair bouwen, is De Meeuw niet alleen een leerrijke werkplek, maar ook een uitdagende. Als Cadac Creator speel je een belangrijke rol bij het modelleren van bouwkundige elementen zoals vloeren, daken en wanden als Revit family, die uiteraard modulair zijn.

Je werkt samen met de engineeringsafdeling en samen bouwen jullie een bibliotheek in Revit. In deze bibliotheek staan diverse elementen voor een modulair bouwsysteem. De werkzaamheden bestaan uit het modelleren van Revit-families en het aanmaken van family-types ten behoeve van vloer en dakconstructies. Deze constructies bevatten onder andere wapeningskorven, wapeningsnetten, PIR-platen, dakplaten en stalen balken. Elke constructie bouw je uit één hoofdfamilie met een aantal subfamilies.

De kickstart van je carrière

Ga je aan de slag als Cadac Creator bij De Meeuw? Dan ontwikkel je jezelf op diverse vlakken. Je leert van dé specialist op het gebied van modulair bouwen, Revit-geheimen zijn je niet langer vreemd en dankzij de samenwerking met collega’s uit andere vakgebieden verwerf je nieuwe inzichten. Een hele ervaring, een échte kickstart van je carrière.

Sluit je aan bij het Creators team
Schrijf je eenvoudig in voor het selectieproces.

Is Cadac Creators niet wat je zocht? Bekijk onze overige vacatures

Kies een locatie

Europa

Wereld