Naar hoofdinhoud

Boskalis Offshore Energy

De kickstart van jouw carrière: pull it off

Boskalis_3000

Koploper in de maritieme dienstverlening

Cadac Creator Ariën ging aan de slag voor Boskalis in Papendrecht. Je weet wel, het bedrijf dat het gigantische 400 meter lange containerschip in het Suez-kanaal vrijmaakte en simpelweg zei “We pulled it off”. Maar Boskalis is niet alleen bekend van het baggeren. Het bedrijf is actief in een breed veld van maritieme dienstverlening met een vloot van 900 vaartuigen.

Boskalis_640_1

Flexibele schil van medewerkers

De business unit ‘offshore energy‘ houdt zich o.a. bezig met de ontwikkeling en de aanleg van offshore windmolenparken. Hiervoor maakt Boskalis graag gebruik van een flexibele schil van medewerkers om pieken en dalen in de opdrachtportefeuille te kunnen opvangen.

Boskalis_640_2

Ontwikkeling windmolenpark

Voor de ontwikkeling van een windmolenpark voor de kust van Schotland was Boskalis op zoek naar extra CAD-engineers. Wij stelden onze medewerker Ariën voor, die snel daarna aan de slag ging met het engineeren van de jackets, de onderzeese staalstructuren, die uit 3 of 4 pijlers bestaan. De uitdaging was o.a. hoe deze jackets het beste in de bodem verankerd konden worden.

Boskalis_640_3

Nieuwe opportuniteiten

Langzamerhand werd er ook door andere afdelingen een beroep gedaan op onze collega, waardoor zijn werkzaamheden een stuk uitgebreider en gevarieerder werden. Zo ontwierp hij o.a. ook een staalconstructie voor de berging van een gestrande trawler op Spitsbergen.

En nu is hem gevraagd om de transitie naar een nieuw document management systeem, Vault Pro, te begeleiden, een volgende uitdaging.

De ontwikkeling van een Cadac Creator

Om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied is het volgen van een uitgebreid trainingsprogramma een doorslaggevende factor, maar zeker zo belangrijk is de ontwikkeling door het opdoen van concrete werkervaring. Word net als Ariën Cadac Creator en geniet van beide!

Sluit je aan bij het Creators team
Schrijf je eenvoudig in voor het selectieproces.

Is Cadac Creators niet wat je zocht? Bekijk onze overige vacatures

Kies een locatie

Europa

Wereld