Naar hoofdinhoud

AIC Europe

Loop warm voor innovatie

AIC-header-2250

Ontwikkel jezelf tot digital enabler

Cadac Group is een trouwe partner van diverse innoverende bedrijven die gedreven zijn om het maximum uit de digitalisering te halen. Dit creëert interessante kansen voor Cadac Creators, een initiatief van Cadac Group waarbij juniorprofielen de kans krijgen zich te ontwikkelen tot digital enablers. Wil jij ook jouw grenzen verleggen? Ontdek alvast meer over A.I.C. Europe, een koploper in warmtesystemen en een mogelijke werkplek voor Cadac Creators.

aic-europe-1

Internationale speler

AIC Europe is een van de bedrijven waar Cadac Creators ingeschakeld worden. AIC Europe in Weert is een startup R&D-afdeling van een Poolse moederonderneming met ruim 900 medewerkers. De moederonderneming AIC S.A. is een specialist in het ontwerpen, engineeren en fabriceren van RVS en titanium warmtewisselaars voor CV-ketelfabrikanten in met name de VS.

AIC in Weert ontwerpt en engineert complete CV-ketels, van 60 t.e.m. 840 kW voor met name de Chinese markt, waar men nu overstapt van steenkool en bruinkool naar gas. Hiermee levert AIC een belangrijke bijdrage aan de energietransitie, de klimaatdoelen en een schonere wereld voor ons allemaal. Kortom, een ideale plek om te innoveren en mee te denken aan de digitale wereld van morgen.

aic-europe-2

Een plek voor innovatie

Als innovatieve R&D-omgeving zijn er volop mogelijkheden waarop ingespeeld kan worden. Voor de komende jaren staat de ontwikkeling van nieuwe technieken op het programma, zoals hybride ketels, warmtepompen en waterstofsystemen.

AIC vraagt Cadac regelmatig om ondersteuning. De engineers werken op locatie met Autodesk Inventor. AIC heeft een eigen testruimte, waarin de ontworpen CV-ketels getest worden. De engineers kunnen zo het resultaat van hun werk ook echt bekijken. Een hele ervaring die jou weer verder helpt in de rest van je carrière.

Sluit je aan bij het Creators team
Schrijf je eenvoudig in voor het selectieproces.

Is Cadac Creators niet wat je zocht? Bekijk onze overige vacatures

Kies een locatie

Europa

Wereld