Naar hoofdinhoud
Björn

Björn

Product Manager

Vianen, Netherlands

Expert in BIM, BIM Management en Product Management

Met 20 jaar ervaring in de bouw en BIM sector ondersteun ik in het onderzoeken van processen, adviseren in optimalisaties, ondersteunen bij implementaties, ontwerpen van software oplossingen en beheren van de development processen van deze software oplossingen

Expertises

Cadac TheModus
Autodesk BIM Collaborate Pro (BIM 360 Design)
Autodesk Revit MEP
Autodesk Build (BIM 360 Build)
Autodesk Navisworks
Cadac Modules
Autodesk Revit
Autodesk Docs (BIM 360 Docs)
Autodesk Construction Cloud (BIM 360)
BIM-modelleren
BIM-modelcoördinatie
BIM-ontwerpcoördinatie
BIM
Autodesk Collaboration for Revit C4R
CPQ

Ervaring

Product Manager

Cadac Group

01 jan 2012 - Nu (9 jaar, 8 maanden)

Eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling en onderhoud van software oplossingen, te weten Cadac TheModus, Cadac Modules, Cadac Organice BIM360 Connect. Tevens projectmanager voor diverse projecten, waaronder Uniforme Objecten Bibliotheek

Consultant BIM

Cadac Group

01 jan 2010 - 01 jan 2012 (2 jaar)

Consultant AEC gespecialiseerd in implementaties van BIM oplossingen, coordinatieplannen, BIM management. Installatie en inrichting van Autodesk BIM gerelateerde oplossingen.

Consultant Document Management

Cadac Group

01 okt 2008 - 01 jan 2010 (1 jaar, 2 maanden)

SharePoint consultant, gespecialiseerd in implementaties van Cadac Organice voor onder meer document management oplossingen.

Directeur

Ramaekers Bouw Management BV

01 sep 2002 - 01 sep 2012 (10 jaar)

Directeur / eigenaar van de Holding Ramaekers Bouw Management BV. Mede-eigenaar van de bouwmaatschappij Briljant Bouw BV. Eindverantwoordelijk voor de realisatie van diverse appartementencomplexen en bedrijfsgebouwen.

Zaakvoerder

Bobema België BVBA

01 okt 2000 - 01 okt 2004 (4 jaar)

Zaakvoerder van een Belgische aannemersmaatschappij. Eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling en begeleiding van staalbouwprojecten.

Projectleider

Bobema Contracting BV

01 sep 1999 - 01 feb 2002 (2 jaar, 4 maanden)

Als projectleider eindverantwoordelijk geweest over diverse bouwprojecten zoals woningbouw, appartementenbouw, staalbouw.

MSc Uitvoeringstechnieken

Technische Universiteit Eindhoven

01 sep 1996 - 01 jun 1999 (2 jaar, 8 maanden)

Afgestudeerd in het vakgebied Uitvoeringstechnieken met afstudeeropdracht "Faalkosten in de Bouw", onderzocht bij Heijmans regio zuid.

BSc Bouwkunde

HTS Heerlen - Bouwkunde

01 sep 1991 - 01 jul 1996 (4 jaar, 9 maanden)

Afgestudeerd aan de Hogeschool Heerlen vakgebied Bouwkunde met stage ervaring bij Architectenbureau Swinkels Passchier Bonneur Westelaken (tegenwoordig Architecten aan de Maas) te Maastricht en aannemersbedrijf M&M Bouw (tegenwoordig Van Wijnen).

Boek Björn

€1.200,- / dag (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Boek Björn

€1.200,- / dag

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Expertlevels


Onze experts zijn er in verschillende niveaus. Bekijk ze hieronder!

 1. Industry Expert €1.300,- - €1.500,- / dag

  De Industry Expert ziet nationale en internationale trends in de betreffende industrie en ontwikkelingen in een vroeg stadium, combineert en ontwikkelt deze met elkaar tot een geïntegreerd toekomstbeeld. Werkt nauw samen met andere stakeholders.

  Deze senior consultant stijgt boven de operationele gang van zaken uit, levert diensten aan die nog niet eerder geleverd zijn, draagt verantwoordelijkheid voor de acties die hij neemt, toont lef en zelfvertrouwen en heeft een uitgebreid portfolio met ervaringen.

  Door vastgeroeste gewoonten te doorbreken, laat de Industry Expert zien dat het ook anders kan. Met als doel om bedrijven naar een hoger niveau te tillen. Hij of zij werkt ideeën uit voor de toekomst, positioneert deze in een ruimere context en plaatst deze in een lange termijn perspectief.

  De Industry Expert onderkent de gevolgen van veranderprocessen voor de totale organisatie, de mensen, de werkprocessen en de relaties in de industrie.


 2. Business Expert €1.100,- - €1.300,- / dag

  De Business Expert ziet kansen in de markt en kan deze op de juiste commerciële waarde schatten. Durft met ideeën tegen de stroom in te zwemmen. Vertaalt de wensen van klanten naar nieuw te ontwikkelen doelen, treedt buiten de gangbare paden en doet voorstellen die niet altijd voor de hand liggen.

  Dankzij de jarenlange opgedane kennis en ervaringen komt de Business Expert snel tot de kern en legt verbanden. Deze expert kent de markt en de spelers. Bovendien werkt hij of zij onafhankelijk, neemt zelfstandig besluiten en vormt een eigen mening op basis van eigen inzichten en ervaring. Maakt gebruik van concrete voorbeelden om eigen argumenten kracht bij te zetten. Bij het leveren van diensten handhaaft de Business Expert hoge kwaliteitsnormen.


 3. Domain Expert €900,- - €1.100,- / dag

  De Domain Expert is de aangewezen persoon voor vraagstukken binnen een specifiek kennisdomein. Hij of zij signaleert mogelijke oorzaken van problemen, creëert kansen, herkent belangrijke informatie, zoekt naar relevante gegevens, ondersteunt op het gebied van workflows en draagt bij aan de ontwikkeling van de oplossing.

  Bij het vinden van oplossingen komt de Domain Expert met nieuwe ideeën die voor anderen (nog) onuitvoerbaar lijken. Deze expert kan samenwerken met externen uit wederzijds belang. Kenmerkend voor de Domain Expert zijn deskundigheid, vakmanschap, interesse in het domein en het bijhouden van het kennisniveau.


 4. Training Expert €700,- - €900,- / dag

  De Training Expert draagt graag kennis over aan anderen en wil het probleemoplossend vermogen van anderen vergroten. Deze expert geeft uitleg in heldere bewoordingen die voor anderen goed te volgen is. Bovendien vertaalt hij of zij abstracte informatie naar concrete voorbeelden. De Training Expert toetst graag het effect van de opleiding of training en stuurt bij waar nodig.

  Dankzij ruime ervaring en kennis om te coachen is dit de aangewezen persoon om anderen op te leiden. De Training Expert kan goed inschatten wat voorrang heeft en past hierop de opleiding of training aan. Met als doel om anderen te stimuleren hun loopbaanwensen realiseerbaar te maken.


 5. Creating Expert €500,- - €700,- / dag

  De Creating Expert kijkt verder dan de voor de hand liggende oplossing. Door ideeën en gegevens te herschikken, komt deze expert tot een vernieuwend idee, alternatieve aanpak of onconventionele oplossing.

  Om te komen tot een effectief plan van aanpak werkt de Creating Expert grondig en gedetailleerd ideeën uit, met veel aandacht voor details. Hij of zij signaleert kansen om de kwaliteit te verbeteren en is kritisch, ook naar eigen werk. Kan in heldere bewoordingen complexe onderwerpen uitleggen die voor anderen ook goed te volgen zijn en vertaalt abstracte informatie naar concrete voorbeelden.

  Wat heeft voorrang? Welke nieuwe mogelijkheden zijn er? Dit is waar de Creating Expert het initiatief neemt. Tevens toont hij of zij vakmanschap en interesse in het vak.


Kies een locatie

Europa

Wereld