Naar hoofdinhoud

Cadac TheModus

Beheer uw BIM-proces van concept tot en met exploitatie

Haal meer uit Revit en optimaliseer uw BIM-proces met Cadac TheModus

Cadac TheModus Suite is een cloud-gebaseerd platform voor architecten, adviseurs, ingenieursbureaus, aannemers en installateurs die Autodesk Revit gebruiken. TheModus Suite biedt u perfecte oplossingen voor het optimaal creëren, documenteren en rapporteren van BIM-modellen. Daarbij beschikt u over de nodige tools om efficiënt samen te werken met bouwpartners en opdrachtgevers.

Cadac is al jaren een vaste waarde in de digitalisering van de bouwwereld. We evolueerden van softwareverkoper naar kennispartner met een ruim aanbod aan software, trainingen, een expertplatform en diensten op maat. Tijdens de ontwikkeling van TheModus Suite baseerden we ons op bewezen BIM-technologieën en vulden de tekortkomingen, die we ondervonden bij onze klanten, aan.

Maximale resultaten met TheModus

Voor de beste resultaten met TheModus heeft u meer dan alleen software nodig. Laat u adviseren, begeleiden en opleiden door Cadac.

software-store

TheModus-software

Koop TheModus-software tegen de laagste prijs.

Bekijk software
diensten-trainingen-cadac-360x231

TheModus-trainingen

Verbreed uw TheModus-kennis met een van onze trainingen.

Bekijk trainingen
cadac experts

TheModus-experts

Boek snel en eenvoudig een TheModus-expert.

Bekijk experts
diensten cadac

TheModus-diensten

Zet TheModus optimaal in dankzij onze diensten.

Bekijk diensten
louis scheepers

Optimaliseer data, informatie & communicatie

Vandaag gebruiken al diverse bedrijven in de bouwsector TheModus. En hun reacties zijn lovend. Aannemersbedrijf Louis Scheepers zegt dankzij TheModus Suite in staat te zijn om twintig woningen in slechts twee weken te modelleren. Ook ingenieursbureau Lincon boekte tijdens de ontwikkeling van Tate Modern zo’n 450 uur tijdswinst. Mombarg Beton haalde veel profijt uit TheModus The Center of Gravity waarmee het snel en zonder fout het zwaartepunt in het Revit-model kon bepalen.

Van der Weerd Installatietechniek is niet alleen tevreden over TheModus Suite, maar ook over de service van Cadac: “We willen up-to-date blijven en dat doen we al meer dan tien jaar met Cadac. De tekenkamer kan niet zonder een goede partner. Als we ondersteuning nodig hebben dan kunnen we op Cadac rekenen.”

Lees verder

Verbeter communicatie, voorkom tijdverlies en investeer in innovatie

TheModus Suite is een multidisciplinair platform en is een sterke aanvulling op de verschillende fases van uw BIM-proces en Revit-software. TheModus Suite bestaat uit verschillende producten die elk afzonderlijk beschikbaar zijn: TheModus Essential, TheModus Professional en TheModus Model Extender. Met TheModus Essential laadt u eenvoudig UOB-objecten in in uw Revit-model. De Uniforme Objecten Bibliotheek is een platform met BIM-bouwstenen afgestemd op de ETIM-standaard. Dankzij TheModus Professional krijgt u toegang tot de belangrijkste BIM-bibliotheken en een uitgebreide set aan hulpmiddelen en ontwerptools. TheModus Model Extender is erop gericht datasilo's te vermijden, tijd te besparen en platformen te verbinden.

Indien u kiest voor TheModus, kunt u rekenen op een succesvolle integratie. Afhankelijk van uw wensen voorzien wij u van de nodige trainingen, gaan wij voor u op zoek naar extra capaciteit via ons expertplatform of bieden wij u diensten op maat aan.

Deze bedrijven zijn u al voorgegaan

Bekijk een selectie van onze projecten met bedrijven in uw vakgebied

van-der-weerd-installatietechniek-2-1280

Van der Weerd

We zijn goed door de crisis gekomen omdat we geïnvesteerd hebben in nieuwe software en de aansluiting gemaakt hebben met BIM.

mombarg-beton-1280

Mombarg Beton (BIM)

Dankzij de BIM oplossingen Revit en TheModus kunnen wij nu beter en slimmer samenwerken met aannemers en opdrachtgevers.

louis-scheepers-plus-wonen-4-1280

Louis Scheepers (PlusWonen)

Dankzij TheModus zijn we in staat om een project tot twintig woningen in slechts twee weken te modelleren.

lincon-tate-modern-visualisatie-1280

Lincon

De View Generator in TheModus leverde ons bij de ontwikkeling van Tate Modern zo’n 450 uur tijdwinst op.

Welke oplossingen bieden we voor uw industrie?

Als softwareleverancier en kennispartner hebben wij alles in huis om uw digitalisering te optimaliseren.

webinar cadac

Webinar | Bouwkundige aannemers: orde in de chaos

In dit webinar leert u meer over een sectorspecifieke aanpak voor document- en modelbeheer voor uitvoerende partijen.

Bekijk webinar
cadac whitepaper het gebouw als product

Whitepaper | Het gebouw als product

In dit whitepaper leest u waarom de bouwsector op het gebied van productiviteit, innovatie en winstgevendheid nog steeds mijlenver achterblijft.

Download whitepaper
cadac themodus suite

Webinar | TheModus Essential: toegang tot UOB via Revit

Dit webinar is interessant voor BIM-managers, inkopers, werkvoorbereiders, calculators en modelleurs die met Autodesk Revit werken.

Bekijk het webinar

Werkt onze aanpak ook voor u?

We zijn er om u te helpen

Kies een locatie

Europa

Wereld