Naar hoofdinhoud

PDM-software

De juiste dataoplossing voor uw organisatie

Geef uw engineers meer ruimte voor innovatie met product data management

Uw beste en duurste engineers besteden gemiddeld 15% van hun tijd aan het beheren van data. Deze tijd zouden ze beter investeren in het ontwikkelen van nieuwe producten.

Geef uw engineers meer ruimte voor innovatie met product data management software van Autodesk of aanvullende software van Cadac.

pdm software

Meer ruimte voor innovatie dankzij PDM

Diverse afdelingen van uw organisatie plukken de vruchten van PDM. Zowel de engineer-, de werkvoorbereiding-, de productieafdeling als de sales- en serviceafdeling profiteren van een efficiënt databeheer.

Past u PDM nog niet toe in uw organisatie of wilt u uw productdatabeheer net optimaliseren? Cadac helpt u de juiste keuze te maken, ongeacht uw kennisniveau, de complexiteit van uw engineeringsdata of uw sector.

Populaire PDM-software

Koop PDM-software tegen de laagste prijs

Wij bieden een breed scala aan Product Data Management-software. Als Autodesk Platinum Partner garanderen wij u de laagste prijs. Koop Autodesk Vault Professional, Office of Workgroup tegen de beste prijs. Vindt u elders een voordeligere prijs? Contacteer ons zodat wij onze prijs kunnen aanpassen.

Als digital enabler in de maakindustrie kennen we de knelpunten van product data management als geen ander. Daarom ontwikkelen we ook zelf PDM-software ter aanvulling op de krachtige Autodesk PDM-software. Het resultaat? Minder fouten, een kortere doorlooptijd en lagere kosten.

Bekijk al onze software

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij de PDM-oplossingen van Cadac.

autodesk hero

Al meer dan 30 jaar een vertrouwde softwareleverancier

Cadac is één van de grootste Autodesk softwareleveranciers van Europa. Al meer dan 30 jaar stellen wij organisaties in staat het maximum uit de digitalisering te halen. Grote namen zoals Braden Europe en Merford Cabins rekenen op Cadac als vertrouwd softwareleverancier en PDM-partner. Ook u helpen we graag verder digitaal te transformeren.

Ontdek ons breed gamma aan PDM-software. Wij bieden zowel Autodesk software als in-huis ontwikkelde oplossingen. Bepaal zelf welke producten het best bij uw bedrijfsproces passen of vraag ons voor vrijblijvend advies. Daarnaast beslist u zelf over de duur van uw abonnement, het aantal seats en de gewenste support.

Wilt u meer informatie over onze PDM-producten?

De voordelen van PDM-software

  • Voorkom fouten

    Het handmatig invoeren van gegevens gebeurt zelden foutloos. Onze PDM-software automatiseert data-invoer en voorkomt fouten.

  • Optimaliseer workflows

    Workflows van verschillende afdelingen lopen geautomatiseerd in elkaar over.

  • Verbeter communicatie

    Communicatie via diverse kanalen en bestandsformaten is overbodig en foutgevoelig.

Cadac, meer dan alleen software

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

cadac experts

PDM-experts

Boek de beste PDM-experts bij Cadac.

Bekijk experts
services cadac

PDM-diensten

Laat u ondersteunen door onze PDM-diensten.

Bekijk diensten
services cadac diensten

PDM-trainingen

Verrijk uw kennis met een training.

Bekijk trainingen

Kies een locatie

Europa

Wereld