Naar hoofdinhoud

NedGlobe

Viewer met focus op toepasbaarheid

Een gebruiksvriendelijk en krachtig viewer platform, waarmee u verschillende doelgroepen, toepassingen en werkprocessen kunt bedienen

NedGlobe is een nieuwe generatie GIS-viewer die geheel configureerbaar is om verschillende doelen en doelgroepen met geo-informatie te bereiken.

Waar het accent bij NedBrowser ligt op het aanbieden van veel GIS-functionaliteit voor intern desktop gebruik, is het doel van NedGlobe vooral snel, gebruiksvriendelijk, door iedereen en overal kunnen werken met informatie.

Voor het raadplegen en aanmaken van informatie maakt NedGlobe gebruik van een combinatie van webservices en API’s.

Meest gekozen NedGlobe-software

De verschillende toepassingsgebieden

Uw NedGlobe abonnement is configureerbaar om verschillende toepassingsgebieden en bijhorende doelgroepen te dienen. Zo kunt u NedGlobe gebruiken als mobiele viewer voor medewerkers, maar ook kaarten publiceren op uw website.

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze of bij het gebruik van NedGlobe?

Dan helpen wij u graag!

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij NedGlobe-oplossingen.

7 redenen om NedGlobe nu te implementeren

Modern en gebruiksvriendelijk

In de ontwikkeling van NedGlobe is bijzondere aandacht besteed aan het uiterlijk van de applicatie. Uw klanten kunnen op een state-of-the-art manier informatie zoeken op de kaart.

NedGlobe wordt centraal beheerd en bijgewerkt door Cadac. Wij doen het technisch applicatiebeheer, zodat u zich kunt concentreren op het produceren van prachtige informatieproducten.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor de NedGlobe toepassing die het beste aansluit bij uw wensen. Bekijk ons aanbod of neem contact op met ons.

De voordelen van NedGlobe-software

  • Eenvoudig in beheer

    De functioneel beheerder van de applicatie kan met behulp van een wizard kaarten inrichten. Geen codeerervaring benodigd. Alles wordt gebundeld in één krachtige beheeromgeving.

  • Altijd actueel

    Geen statische informatie via plaatjes en PDF files. De web themakaarten worden realtime gegenereerd! Hierdoor is de ontsloten informatie altijd actueel.

  • Open standaarden

    Ontsluit (geo-)informatie op basis van gestandaardiseerde webservices. Hierbij kunnen interne en externe webservices worden gebruikt.

Cadac, meer dan alleen software

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst.

cadac experts

NedGlobe-experts

Boek de beste experts bij Cadac

Bekijk experts
services cadac

NedGlobe-diensten

Laat u ondersteunen door onze diensten.

Bekijk diensten
services cadac diensten

NedGlobe-trainingen

Verrijk uw kennis met een training.

Bekijk trainingen

Kies een locatie

Europa

Wereld