Naar hoofdinhoud

Autodesk Fusion 360

Een nieuwe kijk op productontwikkeling

Om concurrerend te blijven dient u innovatieve technieken efficiënt toe te passen in uw productontwikkelingsproces.

Met Autodesk Fusion 360 kunnen ontwerpers en engineers 3D-productontwerpen creëren en met anderen samenwerken in de cloud. Autodesk Fusion 360-software ondersteunt een open ontwerpomgeving waarmee u CAD-data uit bijna iedere denkbare bron binnen uw ontwerp kunt integreren en wijzigen.

Deze software stelt u en uw collega's in staat om samen te werken op een geïntegreerd ontwerp-, engineerings- en fabricageplatform, vrijwel overal en op elk apparaat. Koop uw Fusion 360-software bij Cadac. Als Autodesk Platinum Partner, garanderen wij u de laagste prijs.

fusion 360

Verbind ontwerp, engineering en CAM in één platform

De Autodesk-software Fusion 360 biedt u innovatieve tools om digitaal ontwerpen, engineering en CAM te verbinden. Met Fusion 360 kunt u ontwerpideeën vormgeven tot in het kleinste detail. Vervolgens kunt u uw ontwerp testen, simulaties uitvoeren, renderen en animaties maken om de kwaliteit van het productontwerp te optimaliseren.

En daar stopt het niet met Fusion 360, want de CAM-tools faciliteren ook de creatie van een digitaal prototype en het gebruik van 3D printing workflows. Dit alles is cloudgebaseerd en daarmee toegankelijk voor verschillende personen om optimale samenwerking te bewerkstelligen.

Populaire Fusion 360-software

Voordelige Autodesk CAM-software exclusief bij Cadac

Bij Cadac Group vindt u een breed assortiment aan voordelige Fusion 360-software en -extensies. Fusion 360 is ook beschikbaar in combinatie met Cloud Credits of andere Autodesk CAM-producten zoals FeatureCAM, PowerMill, PowerShape en PowerInspect. Dankzij deze combinatie beschikt u over een ruime keuze aan geavanceerde tools en over software die op elkaar afgestemd is. 

Daarnaast kunt u uw Fusion 360 features verder uitbreiden met Fusion 360-extensies zoals Fusion 360 - Machining Extension, Fusion 360 - Generative Design en Fusion 360 - Team.

Bekijk al onze Fusion 360-software

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij de Fusion 360-oplossingen van Cadac.

Youtube thumbnail

Koop Autodesk Fusion 360-software tegen de scherpste prijs

Behalve Fusion 360, biedt Cadac nog andere CAD/CAM-software voor uw bedrijf. Zo vindt u in ons aanbod ook Autodesk Fusion 360 Team, dit programma zorgt ervoor dat medewerkers die geen Fusion 360 gebruiken, wel efficiënt kunnen participeren in het project.

Bij Cadac Group koopt u uw Autodesk Fusion 360-software tegen de laagste prijs. Bovendien geniet u van de nodige flexibiliteit en een optimale service. Bepaal zelf de looptijd van uw Fusion 360-licentie, hierbij is Autodesk Support inbegrepen. Wilt u gebruik maken van extra ondersteuning? Voeg dan Cadac Advanced Support toe aan uw Fusion 360-abonnement.

Vindt u elders een beter aanbod? Laat het ons weten.

De voordelen van Fusion 360-software 

  • Samenwerken aan een multidisciplinair ontwerp

    Laat ontwerpers, engineers, fabrikanten en klanten samenwerken aan projecten dankzij Fusion 360. Zonder problemen kunt u bestandsuitwisseling, versiebeheer, uploads en downloads uitvoeren.

  • Eén platform

    Er zijn al vele systemen om te ontwerpen, deze te beheren, te analyseren, en nieuwe productietechnieken aan te sturen. Fusion 360 is het eerst productinnovatieplatform dat dit alles samenbrengt in de cloud.

  • De beste CAM tools

    Beste tools voor 2½- & 3-assige frezen, draaien en waterjet-, laser- en plasmasnijders, volledig aanpasbare CAM-gereedschapsbibliotheek en directe aansturing voor de populairste machines in uw industrie.

Cadac, meer dan alleen software

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

services cadac diensten

Fusion 360-trainingen

Verrijk uw kennis met een training.

Bekijk trainingen
cadac experts

Fusion 360-experts

Boek de beste Fusion 360-experts bij Cadac.

Bekijk experts
services cadac

Fusion 360-diensten

Laat u ondersteunen door onze diensten.

Bekijk diensten

Kies een locatie

Europa

Wereld