Naar hoofdinhoud

smartGlobe

Creëer, beheer en deel uw digitale data in de luchtvaart

Volledige controle over uw data met deze complete oplossing

Het smartGlobe Aeronautical Charting System (ACS) maakt het genereren en onderhouden van kaarten en luchtvaartgegevens met één enkele gegevensbron mogelijk.

Op deze manier weet u zeker dat iedere kaart met precies dezelfde gegevens wordt gemaakt. Wij zorgen er altijd voor dat al onze klanten hun software optimaal inzetten en met onze complete onderhouds- en ondersteuningspakketten blijven systemen altijd up-to-date en weten gebruikers precies hoe ze de software moeten gebruiken en worden fouten voorkomen.

Behaal maximale resultaten met onze smartGlobe-oplossingen

Als softwareontwikkelaar, softwareleverancier en kennispartner hebben wij alles in huis om uw resultaten met smartGlobe te optimaliseren.

software autodesk cadac

smartGlobe - software

Profiteer van de voordelen van onze geavanceerde software.

Bekijk software
training courses cadac nedgrahics

smartGlobe - trainingen

Breng uw kennisniveau naar een hoger niveau.

Bekijk trainingen
cadac experts

smartGlobe - experts

Profiteer van de kennis en ervaring van een expert.

Bekijk experts
cadac customised services

smartGlobe - diensten

Ontdek onze aanvullende smartGlobe-diensten.

Bekijk diensten
aeronautical-charting-system-1280

Efficiënter en sneller werken dankzij de smartGlobe-projectiehulpmiddelen

Luchtvaartgegevens, zoals luchthavens, navigatiehulpmiddelen, luchtwegen en procedures, kunnen automatisch vanuit de luchtvaartdatabase worden gegenereerd.

Objecten die in een kaart worden geplaatst, blijven gekoppeld aan de database. Zo kunt u op ieder gewenst moment de kaart controleren aan de hand van de database door gewoon op het object in de kaart te klikken. Objecten worden op nauwkeurige locaties, routes en afstanden geplaatst met behulp van de smartGlobe-projectiehulpmiddelen. De smartGlobe-producten zijn gebaseerd op de MicroStation CAD-engine van Bentley.

Meer weten over smartGlobe? Neem contact met ons op

algemeen-Aviation1-1280

Een gedegen ondergrond met ARINC 424-standaard als basis

De smartGlobe-database is gebaseerd op de ARINC 424-standaard voor luchtvaartgegevens. Dit betekent dat in plaats van te beginnen met een lege database, een commercieel beschikbare dataset in ARINC-formaat kan worden gebruikt voor een eerste datalading.

De smartGlobe-database is volledig transparant voor de kaarteditor. Alle databasetoegang kan worden gestart vanuit de grafische omgeving, door interactie met elementen in de grafiek. Er kunnen meer dan 20 soorten luchtvaartobjecten worden opgeslagen in de smartGlobe-database.

aviation airplane nedgraphics

Integratie met EAD

Met de komst van de Europese AIS-database (EAD) als bron voor Europese statische gegevens is er een kwalitatief goed gedefinieerde gegevensbron beschikbaar.

smartGlobe is geselecteerd als de standaard kaarttool voor de EAD-client-interface Terminal (ECIT). De smartGlobe statische database is gekoppeld aan de EAD statische gegevensbewerking (SDO) met behulp van een ‘replicatiemodule’ die alle statische gegevenswijzigingen in realtime ophaalt. EAD SDO slaat gegevens op in het Eurocontrol AIXM-standaardformaat.

aviation-software-3-1280

Eenduidig gebruik van data door krachtige symbolisatiefuncties

Het smartGlobe-systeem biedt krachtige symbolisatiefuncties via een gebruiksvriendelijke userinterface. smartGlobe maakt gebruik van het concept van kaarttypes. Alle aspecten van de grafische weergave van een element, zoals symbool, label en lijnstijl, kunnen zijn gedefinieerd voor een kaarttype (Instrument Approach Chart) en objecteigenschappen (Militaire luchthaven).

Door bij het instellen van een kaart een kaarttype te selecteren, wordt automatisch de standaardsymbolisatie gebruikt. Symbolen en labels kunnen gemakkelijk worden gewijzigd tijdens het opruimen. Het systeem wordt geleverd met standaard symbolen en labelconfiguratie. Een gebruiker kan extra symbolen en labels toevoegen.

Wilt u meer weten over deze complete oplossing?
Neem contact met ons op

De kenmerken van smartGlobe

  • Geïntegreerd CAD/GIS-platform

    Voor het aanmaken van kaarten in een geprojecteerde omgeving.

  • Kwaliteitscontrole

    Ondersteunt de eisen voor kwaliteitsbewaking en kwaliteitscontrole van CAA.

  • Compliant

    Voldoet aan de standaarden van EUROCONTROL en ICAO's Annex 4 en Document 8697.

Werkt onze aanpak ook voor u?

Wij zijn er om u te helpen

Kies een locatie

Europa

Wereld