Not all Inventor "Browser names" change with a Copy Design

Troubleshooting

Laatst gewijzigd op 21 december 2018

Een veel voorkomend probleem is dat de Browser Name niet volgt. Dit heeft vaak te maken met een handmatige naamsverandering in de Browser. Deze word daarna niet meer gewijzigd naar de nieuw gekopieerde naam, zodra je een Copy Design maakt. Helaas is daar nog geen eenduidige oplossing voor, maar de volgende workaround kan tijd besparen.

https://knowledge.autodesk.com/support/vault-products/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/Not-all-browser-names-change-with-a-Copy-Design.html

Vote als jullie het opgelost willen.