Wat moet ik doen bij de melding "There is more than one project file in the vault root folder"?

Troubleshooting

Laatst gewijzigd op 28 mei 2021

Probleem:

Als u een secundary document probeert aan te maken krijgt u de volgende melding in de job server: There is more than one project file in the vault root folder.

Oorzaak:

Iemand die binnen deze Vault werkt heeft waarschijnlijk per ongeluk een lokale projectfile geopend. Hiermee vervolgens gewerkt en de bestanden die hiermee gegenereerd waren ingecheckt in de Vault. De lokale projectfile wordt in deze situatie ook ingecheckt.

Oplossing:

1. Ga naar de Vault root folder (De "hoofd" map).
  2. Controleer hier of er meer dan 1 projectfile staat.
  3. Verwijder de overbodige projectfile(s).
  4. Resubmit de taak in de jobprocessor.