Hoe krijg ik de oude zoekfuncties terug in de nieuwe Cadac Revit?

Troubleshooting

Laatst gewijzigd op 24 december 2021

Probleem:

De vooraf ingestelde zoekfilters uit de oude versie van TheModus (Cadac TheModus)  zijn niet meer beschikbaar in de nieuwe TheModus versie (Cadac Revit).

Oorzaak:

Met de update naar de nieuwe versie is er voor gekozen om deze zoekfilters niet mee te nemen naar de nieuwe versie.

Oplossing:

Je kan eigen gemaakte zoekfilters toevoegen als favoriet. Hierdoor kan je snel zoeken naar veel gebruikte content.

Wij hebben de oude zoekfilters aangemaakt als favoriet en deze kunt u via de volgende stappen ook toevoegen in de nieuwe Cadac Revit.

• Sluit Revit af.
  • Download het bijgevoegde 'SearchFavorites.zip' bestand en pak deze uit.
  • Plaats het uitgepakte zip bestand op de volgende locatie: C:\Users\<user> \AppData\Local\Cadac Group\TheModus Revit Addin\Config
  • Start Revit
  • Bij Cadac Revit zijn nu de zoekfilters toegevoegd aan de favorieten, deze zijn echter nog uitgegrijst.
  • Klik op 'Beheer favorieten'
  • In het volgende scherm kies 'OK'
  • De zoekfilters zijn nu beschikbaar en kunnen gebruikt worden.

Let op! Wanneer u al eigen zoekfavorieten heeft aangemaakt, bestaat er al een SearchFavorites bestand in de \config map.

Wanneer u onze favorieten wilt gebruiken, dient u het bestaande bestand te overschrijven. Hierdoor verdwijnen de al eerder aangemaakte favorieten.

Deze kunt u later wel weer handmatig toevoegen.