Wat moet ik doen bij de melding"Fout bij het bijwerken van Eigen symbolen database" "version=14.100.0.0"

Troubleshooting

Laatst gewijzigd op 22 september 2021

Probleem:

Bij het opstarten van AutoCAD i.c.m. met Techline komt een melding:

Fout bij het bijwerken van Eigen symbolen database met de vermelding Version=14.100.0.0

Oorzaak:

Techline kan het update script voor het updaten van de Eigen symbolen database niet uitvoeren

Oplossing:

Open Windows Verkenner
Browse naar de map: C:\Program Files\Cadac Group\Techline\Database\
Hernoem hier de NPT_updates.tusx naar NPT_updates.tusx.oud

De melding zal nu niet meer opkomen bij het starten van AutoCAD/Techline.