Naar hoofdinhoud

Wat moet ik doen bij de melding "mixed mode assembly is built against version 'v2.0.50727'"?

Troubleshooting

Laatst gewijzigd op 1 juni 2021

Probleem:

Bij het openen van Techline in AutoCAD 2020/2021 kom een foutmelding:

en


Oplossing:


Sluit AutoCAD (Sla eventueel geopende tekeningen op)

Open Windows verkenner.

Browse naar de map C:\Program Files\Autodesk\AutoCAD 202x\

Zoek hier de acad.exe.config

Open deze met Kladblok/Notepad.


Als laatste regel staat hier
</configuration>


Voor deze regel moet volgende tekst komen:
<startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
    <supportedRuntime version="v4.0"/>
</startup>

Sla de acad.exe.config op.

Herstart AutoCAD/Techline

Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld