Techline -14- Bijlagen

INHOUDSOPGAVE

Mapstructuur

Cadac Techline wordt in principe in de volgende mapstructuur geïnstalleerd. Tijdens de installatie kan een andere hoofdstructuur worden opgegeven.

Bij multi-user gebruik zullen tekeningen op de server geplaatst moeten worden.

Voor elke gebruiker worden ‘eigen symbool bestanden’ geplaatst in de map:

C:\Users\<gebruiker>\AppData\Roaming\Cadac Group\Techline (voor Windows 7, 8 en Windows 10:)

• Mappen structuur 'C:\Program Files of C:\Program Files (x86)'
  • Mappenstructuur '%APPDATA%'

Terug naar Inhoudsopgave

Bestanden met Standaardinstellingen

Een aantal instellingen (zoals de laatst gebruikte waarden) worden door het programma zelf opgeslagen.

Andere instellingen kunnen met een ASCII-tekstverwerker, zoals Notepad, worden aangepast.

De bestanden worden conform Windows bij de gebruikersinstellingen opgeslagen.

• Bij Windows 7, Windows 8 en Windows 10:
  • C:\Users\<usernaam>\AppData\Roaming\Cadac Group\Techline

De volgende bestanden worden gebruikt:

MapBestandInhoud
C:\Program Files\Cadac Group\TechlineTL materials.dwtTekening template
C:\Program Files (x86)\Cadac Group\TechlineTechline template.dwtTekening template
..\SymbolsTlBeugel.dwt
TlBuigen.dwt
TlBuigen2.dwt
TlLeidingbaan.dwt
TlPrefab.dwt
TlPrefab1.dwt
Prefab tekening templates.
..\ReportsPFBoorInstructie.rpt
PFHulpstukken.rpt
PFPijpcodes.rpt
PFZaagBoorStaat.rpt
PFZaagstaat.rpt
ProjectHeader.rpt
Prefab Rapporttemplates
(Crystal reports)
%APPDATA%\Cadac Group\Techline\Usercontent\NPT_USER.mdb
NPT_USER.mdf
Userdatabase
Userdatabase backup
SubmappenUsersymbool.dwg
Usersymbooltekeningen
Usersymboolafbeeldingen

Terug naar Inhoudsopgave

Laagstructuur

Opbouw laagnamen volgens CAD-Afsprakenstelsel 4.0

De laagnamen voor CADAC-Techline zijn conform het CAD Afsprakenstelsel versie 4.0.

De laagnamen zijn als volgt opgebouwd:

Terug naar Inhoudsopgave

Techline - AutoCAD instellingen

Bij het opstarten via de Techline opstartmanager wordt het profile Techline aangemaakt, waarmee AutoCAD wordt gestart.

Hierbij worden 2 Techline-paden toegevoegd aan de paden van het actuele (current) AutoCAD profile. Hierin zullen in ieder geval de standaard AutoCAD-paden staan.

Als ook gebruik gemaakt wordt de Nordined Techniek applicaties en als die binnen Cadac-Techline beschikbaar moeten zijn, moet het pad naar de ..\Techniek X.x\Lib map worden toegevoegd.

Deze twee, of drie, paden moeten als eersten in de lijst met zoekpaden staan.