Installatie procedure TheModus Suite Standard (Techline 4.4.3.0)

How to

Laatst gewijzigd op 18 mei 2020

Download het installatiepakket "Techline 4.4.3.0.exe" vanuit de downloads op deze website.

Geef een rechtermuisklik op de gedownloade "Cadac Techline 4.4.3.0.exe"

Kies voor 'Eigenschappen/Properties'

Controleer op het tabblad 'Algemeen/General' of er geen melding staat van 'geblokkeerde' content

Hef, indien aanwezig, deze blokkering op. (vinkje)

Zorg bij installatie van Techline dat de UAC (UserAccountControl/Gebruikersbeheer) op 'Never notify/Geen meldingen weergeven' staat.

Zorg ervoor dat actieve Virusscanner/Firewalls uitgeschakeld zijn ten tijden van de installatie.

Zowel de UAC als de Virusscanner/Firewall kunnen na ingebruikname weer op de oude waarde worden ingesteld.

Download de bijlage "Installatie Techline 4.4.3.0.pdf" voor een volledige installatie beschrijving.