Naar hoofdinhoud

Waar kan ik de onderdelen van TheModus Suite Standard (Techline 4.4.3.3) downloaden?

Downloads

Laatst gewijzigd op 1 juni 2021

TheModus Suite Standard ( Techline 4.4.3.0 )


Via onderstaande links kunt u de onderdelen voor TheModus Suite Standard downloaden.


[Download - Techline 4.4.3.3]LET OP:  De database is sinds de Techline versie 4.4.2.2. geheel herzien. Hierin zijn fabrikantnamen herzien en niet leverbare artikelen zijn verwijderd. Deze wijzigingen zijn ook meegenomen in de 4.4.3.3 download.


Voor  Techline is het nodig dat VBA voor AutoCAD is geïnstalleerd.
Deze kunt u hier downloaden:


VBA-downloadLicensering ( Activatie)

Met de opname van de Techline software in de TheModus Suites (Standard, Premium en Ultimate) is ook de licensering gewijzigd.


Techline maakt met ingang van de versie 4.3 gebruik van de TheModus online licentieomgeving.

Bij het opstarten van Nordined en/of Techline krijgt u de vraag om uw Customer Ref ID op te geven. Dit is uw bedrijfsgebonden code. (Deze code hoeft u slechts 1 maal in te vullen).


Het is niet meer nodig per machine een licentie aan te vragen. Het invullen van dezelfde code op elk workstation is voldoende.
Het huidige aantal beschikbare licenties blijft echter wel gehandhaafd.


De Customer Ref ID, uw Klantcode, kunt u op vragen door contact op te nemen met ons door een ticket in te dienen.


[ Nieuw support ticket ]Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld