Waarom gebeurt er niks wanneer ik op de Revit Server,BIM360 of External Resources klik?

Troubleshooting

Laatst gewijzigd op 15 oktober 2021

Probleem:

Wanneer je klikt op de Revit Server, BIM360 of External Resources icoon, drukt het icoontje wel in maar gebeurt er niks in het bestanden overzicht.

Oorzaak:

Windows GodMode is actief, de volgende snelkoppeling staat op je bureaublad.:

Oplossing:

Maak een nieuwe map aan en verplaats de 'GodMode'-snelkoppeling naar deze map.

Mocht het verplaatsen van de 'GodMode'-snelkoppeling niet werken, verwijder deze dan.

In het volgende artikel wordt uitgelegd hoe je de 'GodMode' kunt activeren:

How to enable the legendary 'God Mode' in Windows 10 for all the settings