"Schedule kolom\kolommen" niet zichtbaar maken - Revit

How to

Laatst gewijzigd op 28 april 2020

Probleem:
Ik wil een bepaalde kolom\bepaalde kolommen niet zichtbaar hebben/maken in een "schedule".

Oplossing:

Dit kan op twee manieren.

Manier 1:

• De kolommen kunnen uitgezet worden d.m.v. de "Hidden field" functie.
  • Ga naar de "Properties" en selecteer de knop [ Edit... ] in de regel "Formatting"
  • Selecteer het gewenste "Field"
  • Zet het vinkje 'Hidden field' 'AAN' bij 'Field Formatting:'

Manier 2: (eigenlijk zeker zo snel)

• Ga naar het "Schedule" dat aangepast moet worden en klik met rechtermuisknop op de kolom die uitgezet moet worden, vervolgens klik op "Hide Column(s)"