Naar hoofdinhoud

Plaatsen Spaces in gelinked model gaat niet - Revit

How to

Laatst gewijzigd op 28 april 2020

Probleem:
Zodra een Revit model gelinked is in een project en hierin Spaces geplaatst moeten worden, geeft het plaatsen de melding "Space is not in a properly enclosed region" en lichten er geen ruimtes op tijdens het plaatsen van de Space.


Oplossing:
Als een Revit model gelinked is dient na het inladen eerst naar de 'Type Properties' gegaan te worden om daar het vinkje voor Room Bounding 'AAN' te zetten.

Dit kan als volgt gedaan worden:

  • Selecteer de Revit link
    Zorg ervoor dat de links geselecteerd kunnen worden door de 'Select linked files' functie op de statusbar (rechtonder) te activeren
  • Klik 'Edit Type'
  • Zet het 'Vinkje' bij 'Room Bounding'
  • Klik [ OK  ] om de aanpassing te bewaren.

Nu kan de ruimte informatie gebruikt worden uit het gelinkte model om Spaces te plaatsen.
Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld