Hoe installeer ik Revit LT 2023?

How to

Laatst gewijzigd op 5 april 2022

INHOUDSOPGAVE

Installatie Revit LT 2023

Installatie op basis van gedownloade versie:

De handleiding gaat er vanuit dat de installatieprocedure reeds is gedownload vanuit uw manage.autodesk.com account.

Zorg er voor dat er 3 files gedownload zijn:

• RevitLT_2023_G1_Win_64bit_dlm_001_003.sfx.exe
  • RevitLT_2023_G1_Win_64bit_dlm_002_003.sfx.exe
  • RevitLT_2023_G1_Win_64bit_dlm_003_003.sfx.exe

Terug naar Inhoudsopgave

Installatie volgorde:

Dubbelklik één van de gedownloade bestanden om de installatie te starten:
(de naam van het installatie bestand kan enigszins afwijken van de bovenstaande naam vanwege kleine verschillen tussen de beschikbare licenties.)

Onderstaand scherm verschijnt:

Maak de keuze voor de locatie waar het installatiepakket ‘uitgepakt’ mag worden

Standaard is dit de map C:\Autodesk\

Klik [ OK ]

Onderstaand scherm verschijnt:

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Zodra het ‘uitpakken’ gereed is volgt onderstaand scherm:

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Lees de Licentie- en serviceovereenkomst aandachtig door.

Activeer de optie “I agree to the Term of Use”.

Klik [ Next ]

Onderstaand scherm verschijnt:

Afbeelding met tekst, elektronica, schermafbeelding, computer

Automatisch gegenereerde beschrijving

Geef op, op welke locatie de software en bijbehorende onderdelen geïnstalleerd moeten worden:

• Voor de software wordt standaard de map gebruikt:
     C:\Program Files\Autodesk\
  • Voor de content wordt standaard de map gebruikt:
     C:\ProgramData\Autodesk\RLT 2023\

Kies voor [ … ] (browse) om de installatielocatie te wijzigen.

Klik [ Install ]

Onderstaand scherm verschijnt en zal de voortgang van de installatie weergeven:

Afbeelding met tekst, elektronica, computer, schermafbeelding

Automatisch gegenereerde beschrijving

Tijdens de installatieprocedure kan de software reeds gestart worden:Afbeelding met tekst, elektronica, computer, scherm

Automatisch gegenereerde beschrijving

Klik hiervoor op de knop [ Start ]

Indien de installatieprocedure met succes is afgerond verschijnt volgend scherm:

Afbeelding met tekst, elektronica, computer, scherm

Automatisch gegenereerde beschrijving

Klik [ Start ] om de installatie van Revit LT 2023 af te ronden en de software te starten

Klik [ X ] om de installatie van Revit LT 2023 af te ronden zonder de software op te starten.