Naar hoofdinhoud

Hoe kan ik NXTdim Inventor/ Configurator verwijderen? [NL] - Cadac

Getting started

Laatst gewijzigd op 6 april 2022

Zie onderstaand stappenplan om NXTdim Inventor/ Configurator te verwijderen. Dit geldt voor alle versies.


Om een of meer onderdelen te verwijderen, zijn er 2 opties beschikbaar:


 • Verwijderen met behulp van de 'Solution Installer'.
  • Start het 'Solution Installer' door te dubbelklikken op het bestand 'NXTdim Inventor 20XX Solution Installer'.


   Volg de stappen zoals beschreven in het artikel om NXTdim te installeren totdat u het onderstaande scherm bereikt:De status van alle componenten in de 'Solution Installer' wordt weergegeven. In het bovenstaande voorbeeld wordt een groen vinkje weergegeven voor alle componenten. Dit geeft aan dat deze onderdelen al zijn geïnstalleerd. Hierdoor wordt de actie voor deze componenten ingesteld op een witte cirkel, vandaar 'Geen'.


Door met de rechtermuisknop op een van de componenten te klikken, verschijnt een lijst met beschikbare acties. In dit geval kunt u kiezen tussen 'Verwijderen' of 'Repareren'. • Verwijderen via 'Programma's en onderdelen' in het configuratiescherm.
  • Open het configuratiescherm.
  • Ga naar 'Programma's en onderdelen' / 'Programma's toevoegen' / Software.
  • Klik op het onderdeel dat u wilt verwijderen.
  • Kies ten slotte 'Verwijderen'.Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld