Naar hoofdinhoud

Hoe kan ik NXTdim Inventor/ Configurator activeren? [NL] - Cadac

Getting started

Laatst gewijzigd op 6 april 2022

Nadat de software is geïnstalleerd, verschijnt er een activeringsdialoogvenster wanneer Autodesk Inventor wordt gestart.

Gebruik de optie 'Activeringscode aanvragen' om een activeringscode voor de toepassing aan te vragen. Als u al een activeringscode hebt ontvangen, gebruikt u 'Activeringscode invoeren'.


Activeringscode aanvragen

 

Vul uw gegevens in het webformulier in. Het veld 'Opmerkingen' kan bijvoorbeeld worden gebruikt om een activeringscode voor een proefversie met beperkte tijd aan te vragen.
Als u de nieuwste update van NXTdim heeft geïnstalleerd zult u geen activeringsdialoogvenster meer krijgen. Dit zal in de loop van 2022 met named users gaan werken en kunt u uw licenties beheren via uw eigen Cadac portal.


Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld