Wat moet ik doen bij de melding "VLAX-LDATA-GET" of "VLAX-LDATA-PUT"?

Troubleshooting

Laatst gewijzigd op 1 juni 2021

Probleem:

Bij het kiezen voor een Nordined (W) applicatie krijgt u meteen de melding: vlax-ldata-get of vlax-ldata-put.

Oorzaak:

De oorzaak is een registry instellingen welke niet (meer) bestaat..

Oplossing:

• Deinstalleer AutoCAD
  • Stel de UserAccountControl (Gebruikers Account Beheer) in op 'Never notify' (Geen meldingen weergeven)
  • Installeer AutoCAD
  • Zet (indien gewenst) de UserAccountControl (Gebruikers Account Beheer) in op de voorgaande stand.

Voor Administrators:

Zie de Autodesk knowledgebase voor de oplossing zonder herinstallatie:

https://knowledge.autodesk.com/support/autocad/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/When-loading-a-vlx-routine-the-following-error-message-appears-no-funktion-definition-Vlax-ENAME-VLA-Objekt.html

of

https://www.cadforum.cz/cadforum_en/error-no-function-definition-vlax-ename-vla-object-tip12131

In de bijlage (Error VLAX-LDATA-GET oplossing.reg) de registryfile die deze key's zal aanmaken.