Naar hoofdinhoud

Wanneer ik dubbelklik in Viewport of bepaalde functies in Nordined en Techline gebruik, wordt er uitgezoomd. Hoe pas ik dit aan?

Troubleshooting

Laatst gewijzigd op 1 juni 2021

Probleem:

Bij het gebruik van bepaalde functies van Nordined, Techline of het dubbelklikken in een Viewport wordt er tevens een Zoom functie uitgevoerd.


Oorzaak:

Tijdens deze functies wordt een 'view' wijziging gedaan. Deze view-wijziging heeft verbinding met een AutoCAD Instelling die bij elke view-wijziging de Zoomactie automatisch uitvoert.

Deze instelling is tekening gebonden


Oplossing:

Geef het commando: UCSFOLLOW

Stel deze in op 0 (uit)

Hierna wordt de zoomfunctie niet meer gecombineerd uitgevoerd.Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld