Bij het aanmaken/genereren van het Schema van een kast wordt het totaalvermogen verhoogt met 20%. Hoe kan ik deze waarde aanpassen?

Troubleshooting

Laatst gewijzigd op 1 juni 2021

Probleem:

Bij het aanmaken/genereren van het Schema van een kast wordt het totaalvermogen verhoogt met 20%.
Dit is niet gewenst. Hoe kan deze waarde aangepast worden?

Oplossing:

• Open Windows verkenner
  • Browse naar de map: C:\Users\<gebruiker>\AppData\Roaming\Cadac Group\Techniek 10.x\ES\I\
  • Selecteer de eschema.ini
  • Open deze met kladblock/notepad
  • Zoek hier het kopje [TOTBOX]
  • Wijzig de regel PROCENT=20 naar PROCENT=0 (of elke gewenste waarde)
  • Sla de eschema.ini op.

• Update het schema.