Afvoeren -09- Bijlagen - TheModus Suites (Nordined)

How to - Afvoeren

Bijlagen

Bestanden met Standaardinstellingen

Algemeen

Een aantal instellingen (zoals de laatst gebruikte waarden) worden door het programma zelf opgeslagen.

Andere instellingen kunnen met de functie  'Instellingen', 'Algemeen' in menu 'Applicatie' worden aangepast. Deze instellingen zijn opgeslagen in een aantal configuratiebestanden (.ini) die eventueel ook met een DOS-tekstverwerker worden aangepast.

De bestanden zijn vanaf versie 9.0 niet meer in de C:\Program Files\ geplaatst, maar worden conform Windows bij de gebruikersinstellingen opgeslagen in:

• C:\Users\<usernaam>\AppData\Roaming\.. (%AppData%)

De volgende bestanden worden gebruikt:

MapBestandInhoud
C:\Program Files (x86)\Cadac Group\Techniek 10.x\Lib\Norstart.ini

Geïnstalleerde NOR-Applicaties

paden voor die NOR-Applicaties

%AppData%\Cadac Group\..
..\Techniek .x\Lib\i10
Nordined.iniTekst-instellingen
Normenu.ini
Nor_lay.iniAlgemene laagnamen
W-lagen.ini

laag-nummers en –namen voor alle W-applicaties

NOR-CV&Lucht

NOR-Afvoeren

NOR-Sanitair

NOR-Sprinkler

NOR-Technische Ruimte

W-renvoo.iniOmschrijvingen t.b.v. renvooi
..\Techniek 10.x\AV\i\
Afvoer.iniStandaard instelling Afvoer
..\Techniek 10.x\Wlib\i\
Lastdcl.iniLaatst gebruikte instellingen dialoogvensters
Lastvar.iniLaatst gebruikte waarde
Lzwz.iniStandaard instellingen
Excel-CAD.iniImport-instellingen
..\Techniek 10.x\Wlib\D
NorRouteRef.mdbReferentie database voor Routing module
NorRoute.mdbWerk database voor Routing module. Wordt automatisch gegenereerd bij het werken