Afvoeren -07- Lagen - TheModus Suites (Nordined)

How to - Afvoeren

INHOUDSOPGAVE

Lagen

Laagsgewijze bewerkingen

Algemeen

Laaginstellingen en een aantal laagsgewijze bewerkingen is in menu 'Afvoer - Bewerk' en 'Algemeen' ondergebracht.

Deze functies worden veelal gebruikt voor:

• Wisselen tussen dubbellijnige en enkellijnige presentatie
  • Wel/niet tonen van de posnummering
  • Wel/niet tonen van hulpgegevens als spie en verloop
  • AutoCAD-bewerkingen per laag (<MOVE>, <ERASE> etc.)
  • Lagen actief (current), zichtbaar of onzichtbaar maken
  • Vastleggen en ophalen van laaginstellingen
  • Aanpassen van tekeningen door plaatsing elementen op een andere laag;

Installatie enkellijnig presenteren

• Installatie dubbellijnig zichtbaar
    1. Klik op knop
      of
      selecteer 'Enkellijnig' in menu 'Bewerk' en in het vervolgmenu 'Presenteer'

Installatie dubbellijnig presenteren

• Installatie enkellijnig zichtbaar
    1. Klik op knop
      of
      selecteer 'Dubbellijnig' in menu 'Bewerk' en in het vervolgmenu 'Presenteer'

Spielagen aan/uit

• Spielaag tonen
    • Klik op knop
      of
      selecteer 'Spie laag aan' in menu 'Bewerk' en in het vervolgmenu 'Presenteer'
  • Spielaag verbergen
    • Klik op knop
      of
      selecteer 'Spie laag uit' in menu 'Bewerk' en in het vervolgmenu 'Presenteer'

Verlooplagen aan/uit

• Verlooplaag tonen
    • Klik op knop
      of
      selecteer 'Verloop laag aan' in menu 'Bewerk' en in het vervolgmenu 'Presenteer'
  • Verlooplaag verbergen
    • Klik op knop
      of
      selecteer 'Verloop laag uit' in menu 'Bewerk' en in het vervolgmenu 'Presenteer'