Wat moet ik doen bij de melding: "DDE-Error : 293, DDE Method invoked with no channel open"

Troubleshooting

Laatst gewijzigd op 27 mei 2021

Probleem:

U krijgt de melding:

"DDE-Error : 293, DDE Method invoked with no channel open"

Oorzaak:

AutoCAD LT is (onverwachts) gesloten terwijl er nog een Nordined LT applicatie geopend stond, wanneer de Nordined LT applicatie detecteert dat er geen host - programma ( AutoCAD LT) meer actief is, maar nog wel een Nordined LT programma.  Dan volgt de hiervoor genoemde Error.

Oplossing:

• Sluit de foutmelding af,  dit dient te gebeuren door enkele keren op OK  te klikken. Waarna de melding volgt. "....   Applicatie wordt afgesloten".
    (Dit kunt u ook in 1 keer doen via Taakbeheer --> (betreffende) Proces beëindigen .)
  • Herstart AutoCAD LT opnieuw
  • Herstart de betreffende Nordined LT applicatie.