TheModus suite LT (Nordined LT) applicatie, scherm positie vastleggen.

How to

Laatst gewijzigd op 30 augustus 2019

Binnen de LT applicaties is er de mogelijkheid om de positie van schermen vast te leggen zodat deze de volgende keer altijd op dezelfde plek weer opkomt.

Positie hoofd knoppenbalk:
Voor de hoofd knoppenbalk ( zie voorbeeld Cv-lucht) wordt dit als volgt gedaan:
  • Start de gewenste applicatie op (in dit voorbeeld CV-lucht).
  • klik op opties (1)
  • vervolgens in alg. instellingen (2)

• Klik vervolgens bij positie knoppenbalk op Vastleggen (3)

• Klik bij de volgende pop-up:  positieknop van knoppenbalk opslaan op yes (4)

Positie dialoogvenster:

De positie van een dialoogvenster  kan eenvoudig worden vastgelegd via de volgende stap:

• Klik met de rechtermuis op het achtergrond gebied buiten de knoppen (voorbeeld achtergrond (1))
    Let op:  er zijn meerdere dialoogvensters, de achtergrond van een dialoogvenster kan op verschillende plekken zitten

Voorbeeld Achtergrond

• Klik in het volgende dialoogvenster "Positie dialoogvenster bevestig vastleggen?", op Yes (2)