Naar hoofdinhoud

Wat te doen bij nieuwe weblocatie

Veel gestelde vragen

Laatst gewijzigd op 2 juli 2021

Wij hebben een nieuwe weblocatie gekregen. Gevolg daarvan is dat de weblocatie waar de plannen stonden niet meer gebruikt kan worden. Feit is dat plannen die via de oude locatie zijn opgehaald door ruimtelijke plannen in de index van ruimtelijke plannen niet meer beschikbaar zijn. De index verwijst immers naar de oude weblocatie. Is er een snelle manier om het manifest aan te passen zodat die verwijst naar de nieuwe locatie?
De makkelijkste manier is in Applicatiebeheer > Systeemparameters de nieuwe STRI2008_web URL in te vullen. Vervolgens kan in Instrumentenbeheer > Manifestbeheer van alle plannen die gepubliceerd moeten blijven, de status terug gezet worden naar 'te publiceren'. Daarna moeten de plannen één voor één geopend worden, er moet een nieuw geleideformulier per plan aangemaakt worden (want ook daarin is de STRI2008_web URL aanwezig) en in Instrumentenbeheer > Publicatievoorraad moeten de plannen opnieuw gekopieerd worden. Daarna kan in Instrumentenbeheer > Manifestbeheer een nieuw manifest worden aangemaakt, dat met NedPlan ondertekenen ondertekend kan worden.


Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld