Naar hoofdinhoud

Waar vind ik meer informatie over het downloaden van NedPlan 3.5.0?

Downloads

Laatst gewijzigd op 2 juli 2021

Vanaf heden is NedPlan 3.5.0 beschikbaar.

Ga naar Downloads voor de meest actuele software & documentatie.


NedPlan 3.x Conformeert zich aan RO Standaarden 2012. Bestemmingsplannen, Gebiedsgerichte besluiten en Structuurvisies volgens RO Standaarden 2012 en 2008 kunnen opgebouwd, gemuteerd en gecontroleerd worden. Andere relevante plansoorten voor overheden (provincie en Rijk) en bestemmingsplannen volgens IMRO2006 kunnen geraadpleegd worden.

-De verschillende ruimtelijke plannen kunnen gepubliceerd worden. Verschillende onderdelen in NedPlan zijn zelf configureerbaar.

-Naast een administratief overzicht is er ook een grafisch overzicht met alle aanwezige plannen.

-Bij controle van de plannen wordt gebruik gemaakt van een werklijst, waarin fouten en waarschuwingen worden bijgehouden.

-Ieder plan heeft een eigen gespecificeerde legenda.

-Functionaliteit voor digitaal ondertekenen, zowel voor een lokaal PKI certificaat als met behulp van websigning (Gemnet/Getronics).

-Het technisch tekenen van het ruimtelijke plan wordt met een CAD-applicatie gedaan die wordt gestart vanuit NedPlan.  


-Compatible met Oracle 12c
De volgende databases met charactersets worden ondersteund:
WE8ISO8859P1
WE8ISO8859P15
WE8MSWIN1252
UTF8
AL32UTF8 (Oracle express)

-Compatible met Windows 10
-Compatible met Windows Server 2016

Nieuwe gebruikersfuncties

-Excelsheet generator: met een druk op de knop zie je wat de gemeentelijke publicatievoorraad is op ruimtelijkeplannen.nl, de planvoorraad in de database en de planvoorraad in het manifest. In het kader van data opschonen is dit een handige feature.

-Aansluiting MicroStation CONNECT (64 bit), AutoCAD Map 2017 (64 bit) en Igos 8.3. Standaard Nedview wordt niet meer ondersteund. Ook 32 bit versies van Autocad Map niet meer.


Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld