Naar hoofdinhoud

Voorwaarden voor installatie van NedBrowser 6.1 en de standaard RO themamodule;

Veel gestelde vragen

Laatst gewijzigd op 2 juli 2021

Indien de standaard RO themamodule wordt gebruikt i.c.m. NedBrowser 6.1 dan gelden de volgende voorwaarden:
- RO themamodule 3.1.0 of hoger
- RO schemabeheer 2.0.1 of hoger
- NedGeomagazijn 2.7 of hoger
De standaard RO themamodule ondersteunt de IMRO2012 bestemmingsplannen, maar nog niet de thematisering van vormvrije plannen (besluiten, structuurvisies). Deze worden nog steeds grijs getoond.
Voor IMRO2012 plannen wordt de dossierstatus en dossiercode getoond in het rapport. Voor alle plannen en objecten wordt een oppervlakte getoond in het rapport.6 Hoe kan ik zien waar mijn bestanden voor NedGeomagazijn dienen te staan?Antwoord
Als er geen afwijkend pad is ingesteld voor de laadactie kunt u bij de systeeminstellingen zien wat het pad is voor u bestanden. Deze instelling staat onder de groep locaties en is de instelling CLIENT_DIRECTORY.


Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld