Naar hoofdinhoud

Waar vind ik de meest actuele software & documentatie van NedMagazijn 4.1.1?

Downloads

Laatst gewijzigd op 6 augustus 2021

Zie Nieuwsberichten voor meer informatie over deze release.


Software

  1. NedMagazijn 4.1.1.zip


Documentatie

  1. NedMagazijn 4.1 - Gebruikershandleiding Kernregistraties Component v1.1.pdf
  2. NedMagazijn 4.1 - Installatiehandleiding v1.1.pdf
  3. NedMagazijn 4.1 - Installatievoorwaarden incl sitecheck v1.1.pdf
  4. NedMagazijn 4.1 - Release notes v1.1.pdf


Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld